Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els comuns proposen adherir Vila-seca a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Municipis com Tarragona, Reus, Salou o Cambrils ja fa temps que forment part d'aquesta iniciativa
Els Comuns proposen adherir Vila-seca a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat | cedida

 

 

Els representants del Grup Municipal de Vila-seca en Comú han registrat una moció amb la voluntat que el ple aprovi l'adhesió de la vila a la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat.

 

Tarragona, Reus, Salou o Cambrils ja formen part de la Xarxa

Tal com apunten els comuns, adherir-se a la 'Xarxa' pot suposar «un magnífic instrument de treball per al municipi així com un espai de trobada on regidors i tècnics municipals tinguin l’ocasió de treballar amb altres municipis i intercanviar bones pràctiques». Una iniciativa de la qual ja formen part altres municipis del Camp com Tarragona, Reus, Salou o Cambrils.

 

Trobada dels representants de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat | Diputació de Tarragona

 

Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és una associació de municipis creada l’any 1997 que compta amb 290 ens locals adherits, incloses les quatre diputacions catalanes i la presència com a membre observador de la Generalitat de Catalunya. La seva raó de ser és la d'esdevenir una plataforma de cooperació i intercanvi on els municipis trobin un marc adequat per discutir els seus problemes, les seves inquietuds, les seves necessitats, les seves experiències, i promoure i desenvolupar projectes d'interès comú.

 

Tot plegat amb els objectius «d'impulsar polítiques locals encaminades cap a un model de desenvolupament sostenible; potenciar el desenvolupament de les Agendes 21 Locals i definir metodologies per a la seva implantació; constituir un instrument de cooperació i intercanvi d'experiències en el camp del desenvolupament sostenible; fomentar la participació de tots els sectors econòmics i socials dels municipis en el procés de desenvolupament de les Agendes 21 Locals i en la realització de projectes que se'n derivin; potenciar accions conjuntes amb altres xarxes i associacions espanyoles i europees que treballin en el camp de la sostenibilitat; compartir recursos i experiències per al desenvolupament de plans i programes orientats a solucionar problemes ambientals, i incrementar el pes específic de les ciutats i els pobles mitjans i petits en l'àmbit europeu».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris