Persona realizando la compra con un carro lleno

Salou posa en marxa un cos de voluntaris per atendre la poblaci贸 de risc durant la crisi del coronavirus

Col路laboren fent la compra o traient la brossa a qui no pot

L’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb l’Associació d’Assistència Social Eluzai, ha creat un cos de voluntariat per atendre les persones que pertanyin a grups de risc i que es trobin soles durant la crisi del coronavirus. Es tracta d’un col·lectiu, ja format, que ajudarà la gent que ho necessiti a realitzar diverses tasques, mentre duri l’estat d’alarma i el confinament, com ara fer la compra d’aliments o productes farmacèutics i treure les escombraries.

La línia de telèfon perquè demanin ajuda totes les persones que ho necessitin

Per tal de coordinar l'ajuda, s’ha habilitat una línia telefònica que rebrà totes les trucades i les canalitzarà perquè les persones que ho necessitin puguin obtenir ajuda en cada cas. El número d'atenció és el 674 996 267 i l’horari de recepció de les trucades és cada dia entre les 10 i les 14 hores. 

Di脿riament, s鈥檃nalitzaran les necessitats i s鈥檕rganitzaran les tasques i les rutes a completar tenint en compte les demandes rebudes. La tasca dels voluntaris i volunt脿ries la coordina el consistori, en col路laboraci贸 amb l鈥橝ssociaci贸 d鈥橝ssist猫ncia Social Eluzai, de l鈥Esgl茅sia Protestant de Salou. 

芦Ens trobem en un moment social molt dif铆cil, en qu猫 tots ens necessitem a tots. Per aix貌, des de l鈥橝juntament de Salou, volem ser part铆cips de l鈥assist猫ncia a la poblaci贸 d鈥檜na manera directa, per atendre les necessitats de les persones que pertanyen a grups de risc i que estan soles davant d鈥檃questa pand猫mia v铆rica tan important禄, ha manifestat l鈥檃lcalde de Salou, Pere Granados. 

Un cos de voluntaris al servei de les persones que pertanyen a grups de risc 

Des del consistori recorden que les persones de risc s贸n aquelles que tinguin m茅s de 60 anys; que pateixin malalties cardiovasculars, hipertensi贸, diabetis, malalties pulmonars cr貌niques, c脿ncer, immunodepressi贸 o estiguin embarassades. 芦El nostre comprom铆s cap als salouencs i les salouenques 茅s donar-los la nostra assist猫ncia el m脿xim que puguem i contribuir a millorar-los la qualitat de vida禄, afirma Granados.


Comentaris