GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Crisi a Ciutadans de Salou pocs mesos abans de les eleccions municipals

La coordinadora del partit taronja a Salou, Anabel Rodríguez, ha informat aquest divendres, 25 de gener, que abandona la formació i aposta «per nous projectes polítics»
A l'esquerra de la imatge Anabel Rodríguez, fins ara coordinadora local de Ciutadans a Salou | Facebook/ Anabel Rodríguez

 

Crisi a l'agrupació local de Ciutadans de Salou pocs mesos abans de les eleccions municipals. Aquest divendres 25 de gener, Anabel Rodríguez, la fins ara coordinadora dels taronges al municipi, ha avançat als seus companys de partit que abandonava la formació i apostava per «un nou projecte polític».

 

 

Les declaracions de Rodríguez han sigut interpretades, segons les fonts consultades, com el pas previ d'Anabel Rodríguez a Vox on arribaria «per ser l'alcaldable dels de Santiago Abascal». Fins ara Vox tenia sobre la taula el nom del gestor salouenc Juan Oyonate per disputar l'alcaldia del municipi. Tanmateix, altres fonts consultades per aquest mitjà han manifestat que «els problemes que va tenir Oyonate amb la justícia pels seus presumptes vincles amb la mafia de l'Est fan que el partit no ho tingui clar».

 

Juan Oyonate, simpatitzant públic de Vox, ha manifestat a aquest mitjà que «ni confirmo ni desmenteixo que sigui l'alcaldable de Vox per Salou».

 

Pere Lluís Huguet, alcaldable de Ciutadans per Salou

Salou és un dels municipis de la Costa Daurada on Ciutadans farà una aposta més forta, fins al punt que es perfila com alcaldable del partit l'advocat reusenc, amb estrets vincles familiars a Salou, Pere Lluís Huguet. Huguet explicava a TarragonaDigital, fa cosa d'un mes, que «encara no és una decisió tancada, hem mantingut reunions i ho estem valorant però encara no s'ha pres una decisió final». 

 

Si finalment es confirma, Pere Lluís Huguet, col·laborador de la candidatura de l'antic primer ministre francès Manuel Valls a l'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, entraria en política, i dins el món municipal, com a independent, ja que no està afiliat a Ciutadans.

 

També et pot interessar

Una regidora de Ciutadans de Cunit plega per la deriva «liberal» del partit