GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'alcaldable David Gonzàlez, nou portaveu del grup municipal del PSC a Salou

Segons el partit, aquest canvi vol donar «més rellevància, visibilitat i protagonisme a Gonzàlez» de cara a les eleccions municipals
David Gonzàlez, alcaldable socialista i nou portaveu del grup municipal a Salou | Twitter / @pscsalou

 

El regidor socialista David Gonzàlez és, des d’aquest mes d’octubre, el nou portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Salou. Gonzàlez, elegit alcaldable de cara a les municipals de 2019, substitueix Toni Brull, qui seguirà exercint com a regidor d’Hisenda.

 

Més visibilitat i protagonisme per a Gonzàlez de cara a les eleccions municipals

Segons han explicat els socialistes, el canvi respon, exclusivament, a una decisió interna del grup per donar «més rellevància, visibilitat i protagonisme a David Gonzàlez» en la seva cursa cap a l’alcaldia.

 

El relleu, que es va notificar a la Junta de Portaveus del mes de setembre, serà plenament efectiu el pròxim dimecres, 31 d’octubre, amb la celebració del plenari municipal.

 

Agraït amb la feina del fins ara portaveu, Toni Brull

El nou líder socialista al consistori, per la seva part, ha volgut agrair la feina del fins ara portaveu, Toni Brull, tot i la complexitat de la conjuntura política actual i ha remarcat que «el PSC és la garantia del canvi a millor que han de suposar per a Salou aquests pròxims quatre anys».

 

En clau electoral, Gonzàlez ha expressat que «volem un Salou social, de tots i de totes sense exclusions, on capiguem tots els salouencs i salouenques, hàgim nascut o no al municipi, perquè tots estimem Salou i tots som ciutadans de primera».

 

El programa del PSC a Salou

Els socialistes, a més, ja han avançat alguns punts del seu programa, entre els quals destaquen l’erradicació de l’atur, la transparència municipal, la potenciació del turisme i un pla per evitar que els joves hagin de marxar de Salou per guanyar-se la vida.

 

«Els socialistes som ambiciosos, però realistes. No fem volar coloms ni construïm castells de sorra a l’aire, al contrari, som transformadors però amb els peus ben assentats a terra. Volem canviar per millorar, sense aventures que acaben en desastre. Ara bé, estem convençuts que si fem les coses bé i sabem fixar prioritats i inversions, els millors dies per Salou estan per venir», ha conclòs Gonzàlez.