Un objecte flotant a la costa de Salou, motiu d'un espectacular operatiu de salvament

L'helicòpter va generar molta expectació | El dispositiu va finalitzar sense trobar ningú a l'aigua

 

Ampli dispositiu d'emergència a Salou la nit d'aquest dilluns, 2 de setembre. Un helicòpter que sobrevola la línia de costa, una embarcació de Salvament Marítim i una gran presència policial, segons testimonis, han esverat els veïns de la capital de la Costa Daurada. Segons han informat des de Salvament Marítim a TarragonaDigital, l'operació es va dur a terme després que dues turistes de nacionalitat francesa donessin l'avís sobre que hi havia alguna cosa, que s'assemblava a un cos, flotant a prop de la plataforma de la platja de Salou.

 

 

El servei d'emergències va alertar a Salvament Marítim d'aquest incident quan faltaven pocs minuts per a les nou de la nit i es van activar l'embarcació Salvamar Fomalhaut i l'helicòpter Helimer 219.  La presència de l'helicòpter amb el focus enfocant cap al mar va sorprendre els ciutadans i turistes que encara passaven els darrers dies d'estiu a la platja de Salou. 

 

En aquest sentit, durant gairebé una hora i mitja van estar realitzant tasques de recerca de l'objecte flotant que s'havia albirat al municipi de la Costa Daurada i, quan passaven minuts d'un quart d'onze de la nit, es va finalitzar l'operatiu de salvament sense haver trobat res, segons ha confirmat Salvament Marítim a aquest mitjà.

 

 

Un helicòpter ha sobrevolat la platja de Salou buscan una persona a l'aigua | Luis Carrero