Enxampat circulant a 180 km/h per l'AP-7 drogat i amb dos menors

Els Mossos d'Esquadra l'han denunciat per dues infraccions i consum d'estupefaents
Els Mossos d'Esquadra han enxampat un conductor circulant a 180 km/h a l'AP-7 a Tarragona | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han aturat un vehicle que circulava temeràriament per l'AP-7 tarragonina. Al conductor del turisme, el qual anava acompanyat, ha estat denunciat per dues infraccions de trànsit i per haver consumit substàncies estupefaents. Els fets han tingut lloc aquest dissabte als volts de dos quarts de nou del matí a l'alçada del quilòmetre 246,5 de l'autopista, al terme municipal de Cambrils, on s'havia instal·lat un control policial. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Circulava a 180 km/h sota els efectes de substàncies estupefaents

La policia catalana ha fet una denúncia a través de les seves xarxes socials després d'enxampar un conductor que circulava per l'AP-7 tarragonina a 180 quilòmetres per hora, superant per 60 km/h la velocitat permesa a les autopistes. Concretament l'incident ha succeït al seu pas pel terme municipal de Cambrils, on la policia catalana ha posat un radar mòbil.

En ser aturat, els agents dels Mossos d'Esquadra han comprovat que viatjava amb una acompanyant i, a més, amb dos fills menors. Així doncs, a més de la multa per velocitat, el conductor ha estat denunciat per la policia catalana per tres delictes més. En aquest sentit ho ha estat per excés de velocitat, conducció temerària i per haver consumit substàncies estupefaents. 

També et pot interessar:

"La 2a edició del VermutingCambrils presenta noves propostes culinàries!" "VIA PÚBLICA: Cambrils reposa l'arbrat de l'avinguda Vidal i Barraquer"