L'estació de tren de Vila-seca, totalment a les fosques des de fa dies

El grup polític Vila-seca En Comú exigeix a Adif la reparació de la il·luminació
L'estació de trens de Vila-seca està totalment a les fosques | Cedida

 

Des de la formació política de Vila-seca en Comú, denuncien que l'estació de trens de Vila-seca fa més de tres dies que està totalment a les fosques, sent així un greu problema pels usuaris. El grup municipal ha demanat a l'empresa gestora de l'estació, a Adif, que posi una solució a aquest problema immediatament, ja que provoca molta inseguretat per les persones que cada dia han d'agafar el tren.

L'estació de Vila-seca a les fosques

Fa més de tres dies que l'estació de trens de Vila-seca no s'hi veu res, el motiu és que s'ha espatllat el sistema d'il·luminació de l'estació provocant que a les hores que no hi ha llum solar l'espai estigui totalment a les fosques. Vila-seca en Comú ha enviat fet la petició a Adif perquè «reparin urgentment la il·luminació». Segons el grup municipal els usuaris de trens de Vila-seca estan en perill, i per tant demanen que es prenguin mesures «abans que algú caigui per les escales del pas subterrani, o succeeixi alguna cosa pitjor».

A les hores que no hi ha llum solar no s'hi veu res a l'estació de trens | Google Maps

 

Situació que pot arribar a ser perillosa pels usuaris

Els usuaris que habitualment agafen el tren informen que l'estació de Vila-seca està a les foques tant al matí com a la nit. Tanmateix denuncien que el túnel subterrani que serveix per canviar d'andana, és un espai fosc i que resulta perillós sense llum. A l'estació només hi ha un punt de llum, el de la màquina expenedora del bitllet del trajecte. Demanen tant a l'empresa Adif com a l'Ajuntament de Vila-seca que solucionin el problema com més aviat millor.

Més vigilància a l'estació de Vila-seca

Aquest mitjà ha demanat explicacions a l'empresa gestora de la línia ferroviària, Adif, i no ha rebut resposta. No obstant això els usuaris habituals de la línia, expliquen a través de les xarxes socials que el problema a l'estació de Vila-seca no només està en la il·luminació sinó que presenta un estat d'abandonament, segons expliquen els usuaris. Per tant, demanen que hi hagi més vigilància a l'estació.

"AGENDA: L'Hospitalet acollirà un nou cicle de conferències sobre la música durant el mes de febrer" "ÚLTIMA HORA: S'ajorna el Cós Blanc a Salou"