Les obres de remodelació de la plaça Miramar a Mont-roig arriben als carrers adjacents

La setmana vinent es tancarà el carrer Riba i Solé per tal de renovar tots els serveis soterrats i posteriorment es farà el mateix al carrer de la Pobla d’en Taudell
Els treballs començaran la pròxima setmana al carrer de Riba i Mestre. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

Fa un mes que es van engegar les obres de remodelació de la plaça Miramar, a Mont-roig del Camp. Els treballs van iniciar-se amb la renovació dels serveis al voltant de la plaça i en les pròximes setmanes ampliaran el radi d'actuació i suposaran nous talls de carrers. Segons ha informat l'Ajuntament de Mont-roig del Camp aquest divendres, 8 de novembre, actualment s’estan acabant els treballs de reposició de clavegueram al carrer del Sol i en els pròxims dies està previst que l’empresa constructora refaci els pluvials i la xarxa d’aigua.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Nous talls de circulació als carrers Riba i Mestre i de la Pobla d'en Taudell

La setmana vinent està previst obrir rases al carrer de Riba i Mestre. Aquests treballs replicaran els que s’estan executant al carrer del Sol amb la previsió que durin uns 10 dies. Un cop acabin els treballs als dos carrers anteriors (Riba i Mestre i del Sol) es farà la demolició del carrer de la Pobla d’en Taudell, que actualment continua obert per garantir la circulació de vehicles a través de la plaça.

L’empresa que executa l’obra preveu que al voltant de les festes de Nadal als carrers de l’àmbit de l’obra s’hagin tapat les rases i s’hagi col·locat la primera capa de paviment. Posteriorment, els treballs consistiran en la pavimentació de la segona capa i les obres al centre de la plaça amb els acabats finals de jardineria, senyalització i mobiliari urbà.

Imatge virtual de com quedarà la plaça de Miramar, a Mont-roig del Camp, després de la remodelació. | Ajuntament de Mont-roig del Camp

En què consisteixen les obres de remodelació de la plaça Miramar?

Pel que fa a l'actuació que es duu a terme, la nova plaça Miramar eliminarà les voreres i es construirà en plataforma única, com ja es va fer amb la remodelació del nucli antic. A més, se substituiran totes les instal·lacions, es traurà la font central i s'instal·larà un nou paviment, nou arbrat i nous elements de mobiliari urbà. L'espai comptarà també amb un parc de jocs infantils i un sorral, a més d’una font d’aigua potable.

"🔴 ATENCIÓ: El poble de Tarragona que vol canviar de nom!" "🐢 ATENCIÓ: Busquen voluntaris per recuperar fauna marina a Cambrils"