El socialista Fran Morancho buscarà revalidar l'alcaldia de Mont-roig del Camp

Fran Morancho buscarà revalidar l'alcaldia de Mont-roig a les municipals del maig

Dilluns, 11 de febrer, l’actual alcalde va rebre l’aval de la militància | Morancho: «Em presento amb la mateixa il·lusió que ho vaig fer la primera vegada»

L’assemblea de militants del PSC de Mont-roig del Camp i Miami Platja va ratificar dilluns, 11 de febrer, la postulació de Fran Morancho, l’únic candidat que es va presentar per encapçalar la llista socialista a les pròximes eleccions municipals.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Morancho, actual alcalde del municipi, liderarà la candidatura amb la voluntat de preparar un nou equip electoral i un nou programa que li permeti revalidar la victòria per quarta vegada consecutiva.

«Som la millor opció de totes les existents»

En ser escollit, Morancho va agrair la participació de l’assemblea i va afirmar que «el pròxim 26 de maig ens presentarem davant de la ciutadania amb els deures fets per intentar convèncer aquells que no ens han votat fins ara que som la millor opció de totes les existents».

L’alcalde de Mont-roig va afegir que «em presento amb la mateixa il·lusió que ho vaig fer la primera vegada perquè tinc ganes de continuar treballant per al meu poble i la meva gent; és el que més m’agrada. Puc dir que sóc un privilegiat perquè faig allò que més m’agrada, i tinc previst de continuar treballant-hi».

Amb ganes de liderar un nou projecte «pel suport de la gent»

Morancho es va mostrar amb moltes ganes de liderar un nou projecte pel suport, va dir, que nota de la ciutadania. «Sento el suport de la gent que pensa com nosaltres i també el de molts ciutadans. Realment mantenim la confiança en les persones que, tot i no ser del nostre partit, en el moment de votar ho fan per la nostra opció perquè s’adonen que nosaltres treballem per a tot el poble, prioritzant les persones amb més necessitats, més enllà de les sigles», va apuntar.

Dilluns, l’assemblea de militants es va celebrar al local de l’agrupació local del PSC a Miami Platja i va comptar amb la presència de militants amb dret a vot i simpatitzants, a més del suport de l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons López; l’alcalde de la Canonja i primer secretari del PSC a Tarragona, Roc Muñoz, i la diputada al Parlament de Catalunya, Rosa Ibarra.

Et pot interessar: