EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Salou celebra aquest cap de setmana la seva gala anual a favor de la investigació del càncer

L'acte, organitzat per l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, tindrà lloc aquest dissabte, 16 de novembre, al Teatre Auditori de Salou
L'acte se celebrarà aquest dissabte, 16 de novembre, al TAS. | Ajuntament de Salou

 

L’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí de Salou, amb el suport de l’Ajuntament de Salou, celebra aquest proper dissabte, dia 16 de novembre, a les 22 hores, la IX edició de la Gala Benèfica contra el càncer. Amb el títol 'Un, dos, tres.. La gala otra vez', aquest espectacle solidari portarà diverses arts escèniques a sobre de l'escenari del Teatre Auditori de Salou (TAS) amb l'objectiu de recaptar fons per la investigació contra el càncer.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Una gala amb l'ajuda de 90 voluntaris i voluntàries

L’esdeveniment solidari portarà a escena el mític programa de televisió 'Un, dos, tres... Responda otra vez', amb l'objectiu de recrear els anys 80. Serà un espectacle que inclourà humor, ball, música i, per a moltes persones, una bona dosi de nostàlgia.

 

Al voltant de 90 voluntaris i voluntàries s’han implicat en l’organització d’aquest esdeveniment i hi han contribuït amb el seu treball, de manera altruista i desinteressada, per tal de recaptar diners que es destinaran a diferents estudis de recerca sobre el càncer amb els quals col·labora l'entitat salouenca.

Les entrades-donatiu tenen un cost de 10 euros i són a la venda de forma anticipada en diversos establiments. A Salou, es poden adquirir a les botigues Tati Llenceria, Centre Òptic Salou, Peluquería T3 i Delicatessen Granados. A Reus, les entrades són a la venda a Signo i la perruqueria Pili Arenas.

 

A més també es poden comprar de forma anticipada a la Boutique Madonna de Tarragona o a l'Estudi de Dansa Giselle de Cambrils. El mateix dia de l'espectacle, es podran adquirir les darreres butaques a taquilla, per 12 euros. Cal recordar que les places són limitades. Per a més informació, els organitzadors han posat a disposició dos números de telèfon: 626 66 34 32 i 660 48 43 61.