Imatge del gos trobat ahir a Cambrils

Perd el gos a Cambrils i el troba en 10 minuts gràcies a un grup de Facebook

La noia que va trobar l'animal va avisar a la policia local

En els darrers mesos, s'ha escrit molt sobre el paper de les xarxes socials. El debat està sobre la taula i fa referència al paper que juguen Facebook, Twitter i altres en temes tan sensibles com les eleccions polítiques o el rol que desenvolupen en la transmissió de 'Fake News', l'anglicisme amb el qual fem referència als rumors malintencionats de tota la vida. Tanmateix, de tant en tant, les xarxes poden tenir un rol positiu i marcar la diferència en coses tant del dia a dia com la relació entre un gos i la seva propietària.  Ho expliquem a continuació. 

L'usuària de Facebook, Dana AV, llançava aquest dijous, 15 d'octubre, al migdia un crit d'alerta a través del conegut grup 'Cambrils en positiu'. Dana demanava ajuda per trobar el seu gos que «s'havia escapat». Ràpidament, sobretot en temes que fan referència a animals, la petició de Dana AV es viralitzava i, gràcies a la potència de les xarxes socials, se solucionava en temps record. 

10 minuts després

Pocs minuts després de la petició d'ajuda de Dana AV, Mona Karraoui, usuària de Facebook i membre del grup 'Cambrils en positiu', anunciava que havia trobat el gos de la Dana a «Cambrils Bahia. Hem trucat a la policia local». Dana i Mona es van posar en contacte a través de Facebook per poder recollir l'animal i una història que podria haver tingut un desenllaç tràgic abans de les xarxes socials, va acabar feliçment per la propietària del gos i el seu animal. Tot plegat, gràcies a la potència de les xarxes socials. 


Comentaris