L'Hospitalet destina la recaptació de la Cursa de Sant Silvestre a la lluita contra el càncer

Les inscripcions, la venda de dolços i les donacions van aplegar prop de 500 euros

El passat divendres 18 de gener, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Cristina Borràs, va fer el lliurament oficial de la recaptació obtinguda en la VII Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant a la presidenta de  la delegació de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre que hi ha al poble, Gemma Arias. En l'acte també hi va ser present la gerent de l'empresa municipal que gestiona els esports al municipi, Montse Nomen.

Tot plegat  una aportació de 457 euros, que es van recaptar a través de les inscripcions d'un euro per participant, la venda de dolços elaborats per voluntaris de la Lliga durant la jornada i les donacions voluntàries que va fer la gent.

Compromís municipal contra la malaltia

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La iniciativa s'ha fet efectiva després que, el passat 10 de desembre, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es comprometés a renovar el conveni de col·laboració amb la Lliga contra el Càncer i a destinar tots els diners reunits amb el cobrament de la inscripció a aquesta entitat.

Per la seva banda, la Lliga contra el Càncer va prometre destinar tota la recaptació a la millora del malalt oncològic i a la realització d'activitats de prevenció del càncer.

Imatge de la cursa de Sant Silvestre a l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Esport, tradició i solidaritat

La VII Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant, disputada el passat 23 de desembre,  va comptar amb la participació de 384 persones distribuïdes en diferents categories; i tot i ser una jornada festiva amb la solidaritat com a estendard, va comptar amb entitats esportives del territori que no van deixar de banda el vessant competitiu de la carrera.

Els guanyadors van ser: Christian Gutiérrez García, del Club Atletisme Ascó, amb un temps d’11 minuts i 43 segons, en la categoria masculina; i Khadija Mendou, del mateix club, amb un temps de 13 minuts i 44 segons, en la categoria femenina. El primer atleta local de la categoria masculina va ser Josep Barceló Castellví, del Centre Excursionista Serres del Mestral, amb un temps de 14 minuts i 8 segons; i Carlotta Colom, de l’Hospitalet de l’Infant, amb un temps de 17 minuts i 13 segons, va ser la primera atleta local de la categoria femenina.