Imatge de la presentació de la nova imatge de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

«On el mar es fa muntanya»: L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors renova la seva imatge

El nou logo combina la imatge del mar i la muntanya | Aviat s'estrenarà la nova pàgina web i un vídeo promocional

L’Hospitalet de l’Infant  i la Vall de Llors, la marca turística sota la qual es promociona el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha renovat la seva imatge. El nou logotip integra els dos elements característics de la destinació: el mar i la muntanya, representats en l’emblemàtic illot del Torn. La presentació de la nova imatge s'ha fet aquest dimecres, 2 de juny, a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant.

«El repte principal que ens vam plantejar quan vam encarregar el nou logo era sintetitzar d’una manera molt gràfica la gran riquesa i diversitat del nostre municipi, que combina el mar i la muntanya i projectar valors com la natura i la calma; i alhora modernitzar la imatge corporativa turística, que era de l’any 2004», ha explicat la regidora de Turisme, María José Gómez, durant la presentació.

L'illot del Torn és l'element que aglutina els dos trets distintius de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors. L'illot és d'una elevació rocosa situada a la platja naturista del Torn, que conserva les restes d'una torre fortificada del segle XVI, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional.

L'empresa encarregada de fer el disseny ha sigut  Simbòlic Comunicació SL, que també ha utilitzat els colors que representen el territori: tonalitats verdes, blaves i marrons que formen part del paisatge dels pobles de costa i d’interior que l’integren. El resultat de la feina és un «logotip actual, que ha de perdurar en el temps, al marge de les modes; que identifica l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i el diferencia de la resta de destinacions turístiques, i que és fàcil de recordar», ha apuntat Xavi Gasol, de Simbòlic Comunicació SL.

Aquest nou logotip serà la «marca paraigües» per a totes les propostes i projectes que s'engeguin des de la Regidoria de Turisme i que, a més, s'acompanyarà del lema «On el mar es fa muntanya».

Aviat s'estrenarà la nova pàgina web

A més, aviat s'estrenarà la nova pàgina web www.hospitalet-valldellors.cat, amb un disseny més atractiu i modern, adaptat a la imatge corporativa. En aquest web les fotografies agafaran protagonisme i es transmetrà millor l’essència de la destinació, amb la diferenciació dels dos àmbits geogràfics: el de mar i el de muntanya. Es podrà llegir en quatre idiomes i s'hi podrà trobar tota la informació sobre el municipi.

Per acabar-ho d'arrodonir, per donar a conèixer també els atractius del municipi, la Regidoria de Turisme difondrà a partir d’aquest mes de juny un nou vídeo promocional de la destinació, obra de la productora audiovisual Doublea, d’Alex Aragón.