L'Hospitalet de l'Infant acull el XXVI Congrés de Fotografia de la Naturalesa

Del 6 al 8 de desembre, reunirà fotògrafs de prestigi internacional, conferències, audiovisuals, debats, trobades i sortides fotogràfiques

Del 6 al 8 de desembre, l'Hospitalet de l'Infant es convertirà en la seu del congrés anual de l''Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza' (AEFONA); un esdeveniment únic que reunirà fotògrafs de prestigi nacional i internacional, i que oferirà conferències, audiovisuals, debats, trobades i sortides fotogràfiques obertes a tothom.

A més, el Centre Cultural Infant Pere, espai on s'esdevindran les diferents activitats del congrés, acollirà també  estands d'empreses del sector i una exposició que deixarà amb la boca oberta tots aquells que s'apropin a visitar-la.

Fotògrafs de renom internacional a l'Hospitalet de l'Infant

Durant el congrés anual d'AEFONA, es reuniran fotògrafs especialitzats en la naturalesa d'arreu del món; professionals àmpliament reconeguts internacionalment que donaran a conèixer els seus treballs més recents  en les diferents ponències que s'esdevindran.

D'entre la dotzena de conferències que es faran destaquen les del president de la 'Internacional Federation of Wildlife and Nature Photography', José Benito Ruiz, que parlarà de la seva participació com a guionista i director de fotografia en el documental 'Mediterraneum'; la ponència del multipremiat Mario Súarez, que explicarà  els secrets de la fotografia artística d'ocells. Pere Soler per la seva banda farà un recorregut per la geografia de diversos llocs del món, des d'Islàndia a Namíbia o la mateixa Península Ibèrica; i Oriol Alamany, membre fundador d'AEFONA, mostrarà el seu projecte actual basat a documentar la vida de l'esquiu lleopard de les neus de l'Himàlaia.

Un conjunt de conferències sobre l'art de fotografiar la naturalesa i la seva diversitat inabastable, que farà prendre consciència als assistents de  la grandiositat del món natural del nostre planeta i la bellesa que conté.

L'Hospitalet de l'Infant acull el XXVI Congrés de Fotografia de la Naturalesa
L'Hospitalet de l'Infant acull el XXVI Congrés de Fotografia de la Naturalesa | AEFONA

Llibres, articles i d'altres projectes es trobaran al Congrés de Fotografia de la Naturalesa

D'altra banda, el congrés també tindrà lloc per la presentació de llibres, articles i projectes fotogràfics; entre aquests, cal destacar l'article de Roberto Bueno, que dedicat a les muntanyes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, serà publicat a la prestigiosa revista anual d'AEFONA, que també es presentarà durant la trobada.

Bueno, membre d’AEFONA i fotògraf establert a l’Hospitalet de l’Infant, ha estat l'encarregat de coordinar el Congrés i serà l'encarregat de dirigir les dues sortides fotogràfiques que s'esdevindran. Tota la informació sobre els ponents, els diferents projectes i les activitats del XXVI Congrés de Fotografia de la Naturalesa, es poden trobar a la pàgina web d'AEFONA.