Crema de matinada un habitatge a Miami Platja

Els Bombers han treballat amb quatre dotacions en l'incendi al municipi de la Costa Daurada

Aquesta matinada de dissabte, 9 de febrer, s'ha incendiat un habitatge al municipi de Miami Platja. De resultes d'aquest incident, una persona ha estat evacuada afectada per inhalació de fum. En aquest sentit, ha estat traslladada fins al CAP de Cambrils. 

S'incendia un sofà d'una casa de Miami Platja

Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat amb quatre dotacions aquesta passada matinada per apagar les flames que afectaven un habitatge del municipi de Miami Platja.  En aquest sentit, han estat treballant per extingir l'incendi des d'aproximadament les quatre de la matinada fins passades les vuit d'aquest matí. 

El foc que s'ha creat en aquest immoble de la Costa Daurada  s'hauria originat al sofà del menjador d'un pis situat a l'avinguda de Sevilla de Miami Platja.

Tanmateix, en l'habitatge hi havia dues persones, una que ha pogut sortir per si mateixa del pis, mentre que una altra ha sigut evacuada per la Policia Local del municipi, ja que ha estat afectada en inhalar fum de l'incendi. Tot seguit, ha estat traslladada fins al CAP de Cambrils.

Crema la cuina d'un habitatge a Reus

Els Bombers de la Generalitat van actuar ahir divendres al centre de Reus per apagar les flames que afectaven una cuina d'un habitatge, concretament, al quart pis del número 27 del passeig Prim de la capital del Baix Camp. Tanmateix, la Guàrdia Urbana de Reus va activar quatre dotacions i va tallar la circulació en aquesta via per poder realitzar els treballs pertinents.

De resultes de l'incendi, una persona va resultar ferida lleu, després de cremar-se la mà en intentar apagar el foc, ja que els veïns de l'edifici van intentar-ho abans que arribessin els Bombers al lloc dels fets. Els veïns van ser desallotjats per ventilar l'edifici.