GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Inici de l'horari d'estiu a les zones blaves i taronges de Cambrils

L'horari d'estiu entrarà en vigor aquest dissabte, 1 de juny, i s'allargarà fins al 15 d'octubre
Dissabte s'inicia l'horari d'estiu a les zones d'aparcaments blaves i taronges de Cambrils | Google Maps
 

 

Aquest dissabte, 1 de juny, s'inicia l'horari de la temporada d'estiu a les zones d'aparcament blaves i taronges del municipi de Cambrils. Aquest canvi és degut a l'increment de vehicles que es desplacen fins a les nostres costes durant els mesos d'estiu. L'horari d'estiu entra en vigor a partir de l'1 de juny i s'allargarà fins al pròxim 15 d'octubre, quan finalitzi la temporada d'estiu. Així doncs, les zones blaves i taronges del municipi activaran i canviaran el seu horari de pagament amb l'objectiu d'augmentar la rotació dels vehicles en les zones de més densitat. 

 

L'aplicació per a mòbils 'APARCAR' permet a l'usuari realitzar el pagament, a distància, del temps que utilitza durant el període d'estacionament. Amb aquesta possibilitat, l'usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l'ús del servei. D'altra banda, el municipi també disposa de zones d'aparcament gratuïtes, concretament vuit zones que són les següents: Corralet 1, Corralet 2, Hort d'en Cuchillo, Molí de les Tres Eres, Font Coberta, Balmes, Mestral i Xalet d'en Bau 2. 

 

Horari de pagament de cada zona d'aparcament

Com cada any, les zones regulades són les següents:

  • L'horari de la zona blava a l'interior del municipi és de dilluns a divendres de 10.00 hores a 13.00 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores. Els dissabtes de 10.00 hores a 13.00 hores. Aquest horari inclou els carrers de Mossèn Jacint Verdaguer, Pere III, carrer del Vi, passeig Albert, passeig la Salle, plaça Carles Roig, avinguda Independència, avinguda Vidal i Barraquer, carrer Verge de Montserrat (adjacent a l'estació FFCC).

 

  • L'horari de la zona blava a la costa és de dilluns a diumenge de 10.00 hores a 14.00 hores i de 17.00 hores a 22.00 hores. Aquest horari fa referència al passeig la Salle, Parc del Pescador, Regueral, Manuel de Falla, Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, plaça Aragó, Hug de Montcada, carrer Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, avinguda del Mar, avinguda Beethoven, avinguda Joan XXIII, avinguda Diputació, avinguda Mas Clariana, Camí de Mas Clariana, Camí Mas d'en Gran. 

 

  • L'horari de la zona taronja a l'aparcament de l'Ermita, a l'avinguda Baix Camp, és de dilluns a divendres de 10.00 hores a 13.00 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores i els dissabtes de 10.00 hores a 13.00 hores. 

 

  • L'horari de la zona taronja d'Horta de Santa Maria, de Xalet del Blau i de l'avinguda Diputació és de dilluns a diumenge de 10.00 hores a 14.00 hores i de 17.00 hores a 22.00 hores.