Tret d'inici a les Nits Daurades de Salou

El pregó a càrrec de Carlos Romero Dexeus i el concert de Los 40 Pop, amb Nil Moliner, enceta la programació aquest dijous, 8 d'agost
Els tradicionals focs artificials a la platja de Llevant posaran el punt final de la celebració el 15 d'agost. | Cedida

 

Tot a punt perquè doni el tret de sortida una nova edició de les Nits Daurades de Salou. Aquest dijous, 8 d'agost, el pregó de Carlos Romero Dexeus donarà inici a un programa de festes que s'allargarà fins al 15 d'agost.

El pregó tindrà lloc a les 20.45 hores al Xalet Torremar del passeig de Jaume I (Patronat de Turisme) i seguidament es farà la tradicional tronada que avisarà de l'inici de les festes des del bell mig del passeig. Per acabar la nit, hi haurà música en viu amb Los40.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Romero Dexeus, Llicenciat en Ciències Econòmiques i Doctorat en Estructura Econòmica d’Espanya per la Universidad Complutense de Madrid, és un gran expert del turisme a nivell internacional. Actualment, dirigeix el departament d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de SEGITTUR, la Societat Mercantil Estatal per la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques.

L'expert en turisme Carlos Romero Dexeus pronunciarà aquest dijous el pregó de les Nits Daurades 2019. | Ajuntament de Salou

 

A la nit, Nil Moliner i els dj's de Los 40

Per acabar la primera de les Nits Daurades, a partir de les 22 hores, l'escenari de la plaça de les Comunitats Autònomes acollirà el concert Los 40 Pop, amb el cantant Nil Moliner com a reclam i els locutors Adrià Ortega i Neus González com a final de festa amb la seva sessió de 'Los40 On Tour'.

Els concerts en directe seran un any més un dels plats forts de les Nits Daurades de Salou. Javier Gurruchaga, de l'Orquestra Mondragón (12 d'agost), el grup canari Efecto Pasillo (13 d'agost) i Maldita Nerea (14 d'agost) seran els encarregats de posar ritme a l'escenari de la plaça de les Comunitats. Tots els concerts comencen a les 22.00 hores.

Però, a més, a les Nits Daurades també hi ha temps pels actes més tradicionals, com són l'espectacle de folklore aragonès, les sardanes, la trobada de batucades, els correfocs, les activitats infantils o l'espectacle de màgia de Rodney James Piper, 'The Greatest Showmen', aquest divendres, 9 d'agost, a les 23.00 hores.

Nil Moliner protagonitzarà el concert de Los 40 a l'escenari del passeig de Jaume I. | Cedida

 

"👮 OFERTA DE FEINA: Busquen nous agents per a la Policia Local de Salou" "❗Bones notícies per a la nena que es va ofegar ahir a Salou"