L'actriu Itziar Castro presentarà la gala de clausura del FICVI 2018

La barcelonina, actual professora de l'acadèmia d''Operación Triunfo', serà a Vila-seca el 28 d'octubre
Itziar Castro, la Goya Fernández de 'Vis a vis' (Fox) | Fox

 

L’actriu barcelonina Itziar Castro serà l’encarregada de presentar la gala de cloenda de l’actual edició del FICVI, el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca 2018.

 

Castro, que en la passada edició del festival va recollir el premi del Jurat Jove pel curtmetratge 'R.I.P' —també premiat a Sitges—, tornarà a Vila-seca per conduir la gran clausura del certamen, el 28 d’octubre a l’Auditori Josep Carreras.

 

Trenta-vuit curtmetratges conformen la selecció del FICVI 2018

El FICVI, que comença dissabte amb una selecció de trenta-vuit peces d’aquí i d’arreu, recollirà, un any més, el bo i millor del cinema curt. Nou dies de competència on els fotogrames i les emocions s’aglutinaran al municipi, que ja respira ambient de festival.

 

Ficció estatal i internacional, animació, ficció en català, premi del públic, premi del jurat jove o l'In Situ 2018 seran els guardons d’una tercera edició que arriba amb les energies renovades i un bon grapat de sorpreses fílmiques.

 

Itziar Castro, una conductora de luxe

Itziar Castro, coneguda principalment pel seu paper com a Goya a la sèrie ‘Vis a vis’ (Fox), serà el gran atractiu de la gala final d'un FICVI que s’espera que esdevingui, ben aviat, un clàssic cultural i cinematogràfic del territori.

 

Castro, que va participar en la pel·lícula ‘Campeones’ —el film espanyol més taquiller de l’any—, va ser nominada a millor actriu revelació en l'última edició dels Premios Goya, pel seu treball a ‘Pieles’, dirigida per Eduardo Casanova.

 

 

'Las brujas de Zugarramurdi', '[REC3] Génesis' o 'El cor de la ciutat'

La barcelonina, reconeguda, polifacètica i versàtil, ha treballat en pel·lícules com ‘Las brujas de Zugarramurdi’, d’Àlex de la Iglesia o ‘[REC3] Génesis’, de Paco Plaza; i en sèries com ‘El cor de la ciutat’ o ‘El crac’, de Joel Joan.

 

L'actual experiència 'OT'

Actualment, Itziar Castro s'ha embarcat en una nova aventura televisiva. Ni més ni menys, és la professora d’interpretació de l'acadèmia més cèlebre a la desena edició d’'Operación Triunfo'.