Pere Granados repeteix com a alcalde de Salou

Pere Granados i ERC continuen treballant un acord de govern a l'Ajuntament de Salou

Pere Granados es tornarà a reunir la setmana vinent amb els republicans | ERC, «sense pressa per entrar al govern municipal»

El passat dissabte, 15 de juny, es van celebrar els plenaris de constitució, i elecció de nous alcaldes, dels 184 municipis de la província de Tarragona. Ara bé, passada aquesta pantalla, els nous batlles han de fer front a la següent: assegurar la governabilitat els pròxims quatre anys. Per això  són necessaris acords de govern i a Salou continuen treballant, per una possible entesa, Junts i ERC.

ERC Salou «s'han emplaçat per trobar-se de nou amb equip Granados, una altra vegada, la setmana vinent» segons han manifestat fonts republicanes a TarragonaDigital. Aquestes mateixes fonts apunten que «ERC no té cap mena de pressa per entrar a govern. Si finalment fos així, volem assegurar-nos de sentir-nos plenament còmodes i per això anem treballant diferents aspectes en les reunions de treball amb l'equip de Pere Granados».

Salou, de capital de Tabàrnia a governada pels independentistes

Si finalment es tanca el pacte de govern entre Pere Granados, Junts per Salou, i ERC, Salou haurà passat, en menys de dos anys, de ser una de les ciutats importants de 'Tabàrnia', la proposta de divisió territorial catalana realitzada per l'entorn espanyolista arran dels resultats de les eleccions al Parlament de l'any 2017, a ser dirigida per un govern amb presència d'Esquerra Republicana de Catalunya

L'intent del líder socialista salouenc David González de construir, al seu voltant, una majoria alternativa a Granados, va comportar dures crítiques per part de l'actual alcalde qui, en el procés de trobar un soci de govern pel mandat 2019-2023, sempre ha manifestat, públicament, la seva valoració «molt positiva» de les converses amb ERC. 

També et pot interessar: