Llibertat amb càrrecs per la dona que va intentar segrestar una nena de 6 anys a Vila-seca

La dona, amb una possible inestabilitat mental, va ser acusada de delicte de segrest en grau de temptativa
La dona ha estat deixada en llibertat amb càrrecs. | Cedida

 

La Policia Local de Vila-seca va rebre un av√≠s, aquest dimarts, 2 de juliol, des de l'edifici Promar, al n√ļmero 112 del passeig de Pau Casals de la Pineda, per l'intent de segrest d'una nena de 6 anys per part d'una dona ve√Įna de la fam√≠lia de la menor. Segons apunten les fonts policials a TarragonaDigital, al voltant de les set de la tarda, l'acusada, ve√Įna de la mateixa comunitat, va veure la porta de l'apartament mig oberta i va accedir-hi sigil¬∑losament.

 

Els crits de la menor van alertar la mare i l'àvia

La dona va agafar la menor pel coll i se la va emportar cap a l'exterior de l'habitatge, però en el trajecte des del menjador fins la porta de l'entrada, la nena, espantada en veure que se l'emportava violentament una persona que no era ni la mare ni l'àvia, va cridar demanant que la dona la deixés anar. La mare i l'àvia, alertades, van sortir ràpidament del pis i van aturar la dona abans que sortís al replà.

 

L'edifici Promar, al Passeig de Pau Casals 112, lloc on van succeir els fets. | cedida

 

La mare va encarar-se amb la segrestadora, a qui se li va sumar l'√†via. Despr√©s d'una disputa entre les tres dones, en qu√® l'acusada va agredir a les familiars de la menor, aquestes van aconseguir retenir-la mentre avisaven la Policia Local de Vila-seca. La policia es va despla√ßar per a detenir a la segrestadora, de 43 anys, que en el mateix lloc dels fets va afirmar que havia com√®s aquest acte ¬ęperqu√® no tenia fills¬Ľ, segons informen fonts policials.

 

En negar-se a declarar, la Policia Local de Vila-seca, coneixedora de la inestabilitat mental de la dona, la va traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que es van fer c√†rrec del trasllat formal al jutge. Finalment, aquest, malgrat que va ser acusada de violaci√≥ de domicili i delicte de segrest en grau de temptativa, ha decidit deixar-la en llibertat amb c√†rrecs i interposar-li una ordre d'allunyament de 50 metres de la menor i la seva fam√≠lia.