Mario Téllez liderarà la llista electoral de Vila-seca en Comú

Després d'un procés de primàries obert, disset dones i tretze homes formaran part de la candidatura municipal
Mario Téllez liderarà la llista electoral de Vila-seca en comú | cedida

 

 

El passat diumenge, 10 de març, l'assemblea de Vila-seca en Comú va ratificar la llista electoral que es presentarà a les eleccions municipals del proper més de maig, en un procés de primàries que ha escollit Mario Téllez Molina com a alcaldable per a la formació. Una vuitantena de persones van participar en el procés obert que va composar la llista electoral, que restarà conformada per disset dones i tretze homes.

 

El nou alcaldable rellevarà l'actual portaveu del Grup Municipal, Elisabet Sánchez, que deixarà la primera línia política, en una simbòlica vint-i-unena posició. L'encara regidora dels comuns assegurava que vol reemprendre reptes personals que havia deixat aparcats com a conseqüència de la dedicació que exigeix la política; tot i que assegura que seguirà vinculada al projecte municipalista i tindrà un paper destacat en la campanya electoral.

 

Mario Téllez és llicenciat en Sociologia i Graduat en Ciències Socials per la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, exerceix com a professor en centres educatius de Salou i Tarragona, alhora que desenvolupa la tasca com a regidor a l'Ajuntament de Vila-seca i l'activisme en diverses entitats del municipi; amb 32 anys és l'edil més jove del municipi.

 

 

 

 

 

Altres noms de la llista

Més enllà de Téllez, la llista electoral estarà encapçalada per Núria Miret Puyal, treballadora d'un comerç local i vinculada a l'associacionisme; Carlos Cercós, professor d'economia a la Universitat Rovira i Virigili i Marta Roldán, integradora social vinculada també a l'associacionisme.

 

Tot plegat una llista diversa amb persones de tota mena de sectors professionals amb, segons afirmen des del partit, una destacada sensibilitat social derivada de les quatre integradores socials i els diferents especialistes del treball i l'educació social que en formen part.

 

En aquest sentit, el nou alcaldable assegurava que «una de les principals mancances de la gestió al municipi en els darrers anys han estat les polítiques socials. Per això, hem conformat un equip capaç de capgirar aquesta situació, un equip capaç de posar la vida al centre de l’acció institucional».

 

Mario Téllez liderarà la llista electoral de Vila-seca en comú | cedida

 

 

Llista electoral Vila-seca en Comú 2019

 

Titulars:

 1. Mario Téllez Molina
 2. Núria Miret Puyal
 3. Carlos Cercós Pérez
 4. Marta Roldán Crespo
 5. Federico Modia Pérez
 6. Ainhoa Amigo Garcia
 7. Francesc Benaiges Oriol
 8. Rosalía Méndez Bayo
 9. Santiago Fernández Orejudo
 10. Luz Maria Gonzalez Corral
 11. Fran Pizarro Fernandez
 12. Pilar Murcia Milà
 13. Alejandro Torres Garrocho 
 14. Sandra Palau Llop
 15. Núria Batet Ballesteros
 16. Amelia Serrano Martín
 17. Fco. Javier Bujalance López
 18. Verónica Cornejo Garcia
 19. Òscar Curulla Ferré
 20. Hakima Abdoun Serrak
 21. Elisabet Sánchez Gutiérrez

 

Suplents:

Sílvia Uroz Fabregat

Raúl Altamirano Rodríguez

Pamela Gallego Giménez

Alfredo Escribano Doral

Mª del Carmen Manjarrés Valero

Victor Ordoñez Vila

Maria Moral Cornejo

Aurora Bejar Orejudo

Manuel Sánchez Saavedra