Vila-seca crea un fons de contingència amb 250.000 euros per a atendre emergències socials

L'Ajuntament ajornarà el cobrament d'impostos al conjunt de la ciutadania i avançarà el pagament de factures a proveïdors

L'Ajuntament de Vila-seca ha anunciat aquest divendres 20 de març un paquet de mesures econòmiques per a fer front a la crisi de la Covid-19. D'aquesta manera, el consistori vol donar resposta a la difícil situació econòmica que afrontaran la ciutadania i el teixit empresarial del municipi per culpa de l'aturada general que ha comportat l'estat d'alarma a causa del coronavirus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Reserven un fons de contingència amb 250.000 euros per a ajudes imminents

Una de les mesures més urgents aprovades consisteix a mobilitzar un fons de contingència d'ajudes imminents, amb una quantitat total de 250.000 euros. Aquesta partida es reserva amb l'objectiu d'atendre emergències socials entre els veïns i veïnes més vulnerables davant d'aquesta crisi.

Així mateix, des d’avui, l'Ajuntament ajorna el cobrament de totes les taxes i impostos municipals, fins a una nova data per concretar una vegada passi aquesta pandèmia. D'altra banda, el consistori ha aprovat donar prioritat i agilitzar els pagaments a proveïdors i concessionaris que ofereixen els seus serveis a l'administració local.

L'objectiu: «alleugerir les obligacions tributàries en moments difícils»

Des de l'Ajuntament de Vila-seca defensen que aquestes mesures responen a la voluntat de «prioritzar l'ajuda a la ciutadania i a les empreses del municipi, alleugerint les seves obligacions tributàries en aquests moments difícils de crisi sanitària sense precedents».

"💰 Les ajudes fiscals de l'Ajuntament de Cambrils per pal·liar la crisi del coronavirus" "💰 INFORMA'T: Les mesures fiscals impulsades a Salou davant la crisi del coronavirus"