Mor Alexandre Boquet, exregidor d'ERC a l'Ajuntament de Salou, als 58 anys

Mor Alexandre Boquet, exregidor d'ERC a l'Ajuntament de Salou, als 58 anys

Boquet s'havia retirat de la política el passat 7 de gener, renunciant a l'acta de regidor

El passat dimarts, 12 de febrer, Alexandre Boquet, exregidor d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de Salouva morir com a conseqüència d'un atac de cor.

Boquet havia encapçalat la llista d'ERC al municipi del Tarragonès en les dues darreres eleccions municipals, el 2011 i el 2015; i el passat mes de desembre del 2018 va anunciar que es retirava de la política, renunciat a l'acta de regidor el dia 7 de gener.

Millors resultats d'ERC al municipi

Amb Boquet al capdavant, ERC va assolir els millors resultats de la història del municipi, amb dos regidors a les eleccions del 2015 i esdevenint segona força a les eleccions catalanes del 2017. Mentre que fora de l'àmbit polític, el salouenc fou llicenciat en turisme i va treballar durant 24 anys com a tècnic d'esports del municipi; feina on s'havia reincorporat després de renunciar a la política. Destacà com a membre fundador de la Comissió de Festes de Salou.

El sobtat traspàs d'Alexandre Boquet, el Sandro, ha agafat tothom per sorpresa i entitats i partits polítics del municipi han mostrat les seves mostres de condol a través de les xarxes socials.


Comentaris