ÚLTIMA HORA

Divendres agredolç a Tarragona: 18 morts per coronavirus, però 7 pacients reben l'alta

Mor l'exregidor de Cambrils Joan Bautista Ferrando als 92 anys

Va ser regidor per Alianza Popular entre el 1983 i 1987 | L'Ajuntament destaca «el llegat que ha deixat a la ciutat»
Ferrando va ser edil de l'Ajuntament de Cambrils entre els anys 1983 i 1987 | Cedida

L'exregidor de l'Ajuntament de Cambrils Joan Bautista Ferrando ha mort aquest dissabte als 92 anys d'edat, tal com ha fet públic el propi consistori a través d'un comunicat on lamenta la pèrdua i on destaca «el llegat que ha deixat a la ciutat» l'exedil d'Alianza Popular. Ferrando va formar part del segon mandat des de la recuperació de les eleccions lliures (1983-1987) i va ocupar la cartera de serveis sota les sigles conservadores, un partit que posteriorment va evolucionar al nom actual de Partit Popular.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'Ajuntament de Cambrils ha volgut fer esment de «la tasca que va dur a terme amb les infraestructures d'abaastiment d'aigua, la connexió amb la xarxa de clavegueram, la posada en marxa d'emissaris submarins i la millora de l'espai públic de Cambrils» que atribueix a la seva obra de govern durant els anys vuitanta. L'exregidor va ser distingit recentment, el desembre de 2018, amb una menció honorífica per la seva tasca paral·lela a la vida política: la d'impulsor del Club de Tir Olímpic de Cambrils.

Més notícies de la categoria Costa Daurada