Exterior de l'edifici de l'Ajuntament de Cambrils

Cambrils crea un espai 'online' per consultar l'estat del Pla d'Actuació Municipal en temps real

La nova web forma part del pla de transparència de l'ajuntament | L'equip de govern ha previst 587 accions per l'actual mandat

Els ciutadans de Cambrils ja poden consultar l'estat d'execució del Pla d'Actuació Municipal. L'ajuntament ha habilitat un espai dins la pàgina web de Govern des d'on es mostra, en temps real, com evolucionen els compromisos i projectes plantejats per l'equip de govern municipal durant l'actual mandat.

Aquesta eina vol suposar un pas endavant en matèria de transparència i el rendiment de comptes amb la ciutadania, com a base de la gestió pública; segons explica l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. «Cambrils evoluciona cap a un veritable govern obert, on no només es tracta de ser transparent sinó de què la ciutadania pugui avaluar si es compleix allò que es va prometre», explica l'alcaldessa.

Cambrils es converteix en el primer municipi del Camp de Tarragona en publicar aquestes dades, accessibles per a tota la ciutadania des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. Dins el portal web es pot navegar pels diferents objectius estratègics i operatius, així com consultar l’estat d’execució de cadascuna de les accions previstes.

Les línies generals del Pla d'Actuació Municipal es van avançar el mes de setembre del 2019, just després de la constitució del govern. El mes de febrer del 2020, es van fer públiques les 587 mesures concretes.

La redacció i publicació del pla a principis d’any i el web sobre l’estat d’execució que es fa públic avui són accions lligades a la nova ordenança de transparència i bon govern, impulsada en l’anterior mandat.


Comentaris