Vila-seca suprimirà les barreres arquitectòniques de l'escola Sant Bernat Calvó

L'Ajuntament invertirà 22.000 euros per crear noves voreres i rampes d'accés, a més d'instal·lar baranes i portes abatibles
L'Ajuntament de Vila-seca invertirà 22.000 euros en la supressió de barreres arquitectòniques a l’escola Sant Bernat Calvó. | Ajuntament de Vila-seca

 

La Junta de Govern Local de Vila-seca ha aprovat recentment dos projectes per valor de 97.000 euros, corresponents a les obres per a la renovació del pou de clavegueram al carrer de Montserrat Caballé de la Pineda i els treballs de supressió de barreres arquitectòniques a l’escola Sant Bernat Calvó de Vila-seca.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

  

Aquestes obres inclouen la formació de la vorera i de les rampes per accedir a les aules i al gimnàs

 

A licitació les obres del pou de clavegueram al carrer de Montserrat Caballé

D'altra banda, les obres de renovació del nou pou de clavegueram i les seves escomeses domiciliàries al nucli de la Pineda ja es troben a licitació amb un pressupost de 74.676,88 euros. Aquestes obres, que se situen al carrer de Montserrat Caballé 16 de la Pineda, es preveu que tinguin una durada de 2 mesos.

 

L’actuació permetrà corregir l’enfonsament que s’hagi produït a la base del pou o en algun dels tubs i consistirà en renovar la longitud de les escomeses del col·lector principal amb 2 tubs de 6 metres cadascun i que permetrà assolir un correcte pendent en el tram proper al pou.