Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant crea un sistema per comprar entrades de les visites culturals

Permetrà als usuaris accedir a les visites dels elements patrimonials del municipi

Les entrades per a les activitats culturals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja es poden adquirir via internet. L'ajuntament del municipi ha anunciat la posada en marxa del sistema de pagament online, que permetrà als usuaris «adquirir les localitats d’una manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia».

Es tracta d'una plataforma de venda online que es troba accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, i és una nova eina de la pàgina web del departament de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: www.culturaalabast.cat.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Nuria Ortiz, ha valorat positivament la proposta i ha explicat que «l’objectiu d’aquest nou servei és apropar la cultura a la gent i facilitar-li la compra d’entrades amb les noves tecnologies».

Les entrades es podran portar al mòbil o en paper

Com molts altres formats familiars, el sistema de pagament en aquesta pàgina web és mitjançant la targeta bancària i els usuaris obtindran, una vegada formulada la compra, un document en PDF que contindrà les entrades que s'hauran de portar impreses el dia que se celebri la visita, o a través del telèfon mòbil amb el codi QR que incorpora el mateix arxiu.

La Regidoria de Cultura ha organitzat diverses visites patrimonials que es troben disponibles en aquesta nova plataforma. Alguns dels elements històrics i espais que es poden visitar són l’Hospital del Coll de Balaguer, el Petit Museu Escola Àster Antonio Bonet, el Molí de l’Oli i la Masia de Castelló.

"No us perdeu: Visites guiades pel Castell de Vila-seca i l'exposició d'Antoni Tàpies!" "Durant l'estiu: el Port de Tarragona anuncia obres en un dels espais més valuosos"