Pere Granados en la presentació de la candidatura 'Units per Salou'

Pere Granados presenta 'Units per Salou', una candidatura «allunyada de radicalismes»

L'alcalde marca distància amb la política supramunicipal i reivindica Salou com a única prioritat

El Centre Cívic de Salou es va quedar petit en la presentació de la nova candidatura de Pere Granados per a les eleccions del mes de maig: 'Units per Salou', un nou projecte municipalista que intensifica el distanciament amb la política catalana i estatal i posa la capital de la Costa Daurada com a única prioritat.

A poques setmanes de celebrar els deu anys com a alcalde del municipi, Granados torna a fer un rentat de cara i presenta un projecte que ha volgut qualificar de «plural, unitari i transversal, que integra persones amb idees i sensibilitats diverses». El que sembla un refugi confortable en la tempesta política que viu el país i portant fins al límit el missatge del municipalisme.

En aquesta línia, el batlle assenyalava que 'Units per Salou' és l'única candidatura lliure de càrregues ideològiques i garant d'una «política 100% municipalista treballant per totes les persones amb projectes d'interès general, potenciant el benestar, el progrés i la qualitat de vida de tots els salouencs i salouenques», tot reivindicant-se com la garantia de governabilitat al municipi.

Assistents a la presentació de la candidatura 'Units per Salou'
Pere Granados presenta 'Units per Salou', una candidatura «allunyada de radicalismes» | FUPS

Frenar la incidència de la política supramunicipal

L'alcalde i alcaldable insistia també a referir-se a un projecte cohesionador que defuig «radicalismes que no contribueixen al diàleg ni a la convivència». Tot plegat en un discurs acompanyat d'un manifest inicial bilingüe, un dels objectius del qual és el frenar la incidència de la política supramunicipal en el dia a dia de Salou.

Units per Salou-Junts per Catalunya

FUPS i PDECat han acordat recentment tornar-se a presentar conjuntament a les eleccions del proper 26 de maig sota la marca electoral d'Units per Salou- Junts per Catalunya. D'aquesta manera, es renova una acord que inicialment va tenir certes reticències per part d'un sector del PDECat local però que finalment, la militància neoconvergent ha revalidat com la milor fórmula electoral per concórrer a unes eleccions que a la capital de la Costa Daurada es preveuen força disputades. 

Presentació de la candidatura d'Units per Salou
Pere Granados presenta 'Units per Salou', una candidatura «allunyada de radicalismes» | FUPS

Et pot interessar


Comentaris