GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Pere Segura, el relleu de Poblet com a alcaldable del PDECat a Vila-seca

L'assemblea del partit el va escollir aquest dijous al vespre
Pere Segura serà el substitut de Josep Poblet com a alcaldable a l'Ajuntament de Vila-seca. | Cedida

 

Pere Segura Xatruch serà el candidat del PDECat a l'alcaldia de Vila-seca a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així el va escollir aquest dijous, 7 de febrer, l'assemblea de la formació postconvergent a la localitat, en tractar-se de l'únic candidat que s'havia presentat per substituir Josep Poblet.

 

Segura, de 37 anys, és actualment el regidor d'Universitat, Cultura i Excel·lència de l’Ajuntament de Vila-seca, i a més, és el cinquè tinent d'alcalde al consistori i presideix el Patronat Municipal de Turisme de la localitat. Fa deu dies, a la conferència en què Josep Poblet va anunciar que abandonava la política, Segura va presentar l'acte i algunes veus ja el van assenyalar com a delfí de l'històric alcalde vila-secà.

 

Pere Segura, escollit alcaldable del PDECat a Vila-seca per unanimitat

Les expectatives s'han acomplert aquest dijous, 7 de febrer, quan l'assemblea del PDECat a Vila-seca ha escollit Pere Segura com a nou cap de llista per unanimitat. Regidor a l'Ajuntament de Vila-seca des de l'any 2015, Segura té tres fills i és independent. Professionalment, és enginyer superior de Camins, Canals i Postgrau en Gestió i Direcció de Projectes. Actualment és l'edil més jove del govern de la localitat, un valor que ha subratllat en diverses ocasions el mateix Josep Poblet.

 

Ara, doncs, Segura tindrà el repte de mantenir l'hegemonia del projecte de Josep Poblet a Vila-seca. El seu antecessor, que aquest dijous també va ser a l'assemblea del PDECat per mostrar explícitament el relleu, va guanyar amb majoria absoluta les sis eleccions municipals a què es va presentar com a cap de llista, de 1995 a 2015.

 

Les eleccions municipals de 2019, doncs, obren un nou panorama a Vila-seca i el repte de Segura serà resistir al màxim els resultats del seu antecessor davant l'auge polític de formacions com Ciutadans, que s'ha endut les darreres eleccions autonòmiques i generals celebrades a la vila.

 

Segura: «La meva prioritat és Vila-seca»

«Sumar diversitat i transversalitat social a favor de Vila-seca». Amb aquesta idea es va dirigir Pere Segura a l'assemblea del PDECat d'aquest dijous pel que fa a la confecció de la nova llista electoral. En la línia de Josep Poblet, el nou alcaldable del PDECat va subratllar que «la meva única prioritat és Vila-seca i la seva gent, i fer créixer i avançar cap a nous horitzons la realitat actual d’un dels municipis més rellevants de la regió i de Catalunya».

 

Després d’afirmar que «ningú el trobarà fent una política de trinxeres, ni fomentant la divisió, ni alimentant discursos demagògics o rupturistes», va definir el seu espai com «aquell on s’hi troben la cohesió i la pluralitat, amb el màxim respecte per la diversitat». Segura va assegurar tenir «bones vibracions». «Ens espera molta feina per davant i amb la vostra força, amb la força d’una Vila-seca de tots, guanyarem», va finalitzar el seu primer discurs com a alcaldable.   

 

També et pot interessar

Plega l'alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet

Companys i rivals de Poblet l'elogien un dia després d'anunciar que plega

Detenen un home per robar un mòbil i una targeta de crèdit a Vila-seca