Salou impulsa un nou pla d'ocupació per donar feina a 12 persones aturades

Aquest dimecres, 12 de febrer, es posen en marxa les inscripcions per poder optar a una de les places del nou Pla d'Ocupació Local

Aquest dimecres, 12 de febrer, s'obre el període per presentar-se al nou Pla d'Ocupació Local Jaume I de Salou. Es tracta de la cinquena edició d'aquest pla que impulsa l’Ajuntament de Salou, mitjançant el Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou). En aquesta ocasió, se seleccionaran 12 persones aturades per cobrir diferents places de treball amb contractes d'entre 3 i 12 mesos.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Suport a la brigada, conserge, dinamitzador juvenil, recepcionista, auxiliar de programes o personal de muntatge, els perfils que es busquen

Els perfils professionals que es cobriran són de suport a la brigada en tasques de jardineria, neteja i muntatge i instal·lacions; a més d’altres figures, com conserge d’instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; auxiliar de programes i subvencions; i personal de muntatge i instal·lacions. Els treballadors seleccionats tindran un contracte de 3, 6 o 12 mesos en funció de cada plaça.

L'objectiu d'aquest pla, segons destaquen des del consistori, és doble. Per una banda, es millora les competències professionals dels participants, incrementant, així, les seves possibilitats d’accés al mercat de treball i, per l'altra, la seva incorporació serveix per desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi.

En aquest sentit, les persones que formaran part d'aquest pla d'ocupació duran a terme diferents accions que configuren projectes de manteniment de la ciutat, com ara treballs de jardineria; dinamització i realització d'activitats per a joves; atenció al públic; o la realització de tasques de suport a la tramitació de les ajudes destinades a la pobresa energètica, les quals es gestionen des de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de Salou.

Els beneficiaris del pla d'ocupació rebran formació en tècniques de recerca de feina

D'altra banda, els treballadors i treballadores també rebran un mòdul formatiu en tècniques de recerca de feina que impartirà el personal del SOM Salou. Cal recordar que aquest Pla d’Ocupació Local Jaume I 2020 es finança al 100% amb recursos municipals. També amb fons locals es va posar en marxa el mes passat el pla Torre Vella 2020, que va dirigit, en aquest cas, a persones amb titulació universitària.

Aquelles persones interessades en participar en la convocatòria hauran de presentar una instància que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Salou, o a la pàgina web municipal. Un cop emplenada, s'ha de lliurar la instància al registre general, a partir d'aquest dimecres, 12 de febrer, en horari de 8.30 a 14 hores. La data límit per presentar la instància és el pròxim dilluns, 2 de març de 2020.

"🌱 GASTRONOMIA: Tornen les Jornades del Calçot a Mont-roig del Camp i Miami Platja" "📓 FORMACIÓ: Ofereixen 3 nous cursos gratuïts per a treballadors i aturats a Cambrils"