VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

PortAventura World obrirà l’1 de juny el sisè hotel del complex

Colorado Creek tindrà 150 habitacions i es construeix a l’àrea del Far West
Imatge virtual de l'Hotel Colorado Creek, que obrirà portes l'1 de juny a PortAventura World | PortAventura

 

 

PortAventura World obrirà l’1 de juny el sisè hotel del complex turístic i d’oci, el Colorado Creek. El nou equipament que es construeix a la zona temàtica del Far West tindrà una categoria de quatre estrelles superior i suposarà una inversió de 25 milions d’euros. L’hotel tindrà 150 habitacions i reforçarà l’oferta del complex, que supera les 2.200 habitacions.

 

El Colorado Creek tindrà una forta càrrega temàtica inspirada en l’època de la febre de l’or del llunyà Oest. D’altra banda, PortAventura obrirà la nova temporada el 6 d’abril. La gran novetat serà una nova atracció protagonitzada pels personatges de Barri Sèsam —la primera de tipus ‘Dark ride’ del complex— que costarà 15 milions d’euros.

 

 

El primer hotel amb emissions zero

Segons informa PortAventura, el Colorado Creek serà el primer hotel del complex amb emissions zero. Aquesta iniciativa arrenca calculant la petjada de carboni de l’activitat i compensant les emissions GEI associades, convertint-se així en el primer hotel «carboni neutre» de PortAventura.

 

Mitjançant la certificació Clean CO2, PortAventura compensarà les emissions amb la compra de crèdits de carboni VER (Verified Emission Reductions) en projectes per a la millora del medi ambient i l’entorn social. Enguany, invertirà en un projecte de rehabilitació de pous en comunitats de Malawi, a l'Àfrica oriental, per a subministrar aigua potable a 450.000 persones.

 

 

 

«Plàstic zero», el 2020

La iniciativa s’estendrà a d’altres establiments del complex per minimitzar la seva petjada mediambiental. La companyia apunta que, actualment, el 100% d’electricitat que consumeix prové exclusivament de fonts d’energia renovables sense emissions de CO2. A més, avança que preveu implementar la iniciativa “plàstic zero” el 2020.

 

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris