Un centenar de voluntaris recullen 75 kg de brossa de la platja a l'Hospitalet de l'Infant

Els participants, 35 bussejadors i 71 voluntaris a peu, van col·laborar en la jornada de neteja convocada per tercer any consecutiu
Foto de família dels voluntaris que van participar en la 3a jornada de neteja de platges a l'Hospitalet de l'Infant. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

 

Éxit de participació en la 3a Jornada de neteja de platges a l'Hospitalet de l'Infant, organitzada per les regidories de Turisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Glups Diving Center, amb la col·laboració de diverses entitats i establiments locals. L'activitat es va dur a terme aquest diumenge, 6 d'octubre, per tercer any consecutiu i va comptar amb la participació d'un total de 106 persones que van col·laborar en la neteja de la platja al llarg de les quatre hores que va durar la recollida.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'objectiu de la jornada és la de col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental. Els participants, 35 bussejadors i 71 voluntaris per netejar en terra, van recollir un total de 75 kg de deixalles, aproximadament, entre el mar i la sorra. En acabar la feina, van ser obsequiats amb un dinar de germanor al passeig marítim, davant de la Base Nàutica.

"🔪Un home amb antecedents detingut a Cambrils després d'una baralla amb ganivet" "🎂 SALOU: L'Aplec Sardanista de Sant Marti fa 30 anys"