Un centenar de voluntaris recullen 75 kg de brossa de la platja a l'Hospitalet de l'Infant

Els participants, 35 bussejadors i 71 voluntaris a peu, van col路laborar en la jornada de neteja convocada per tercer any consecutiu
Foto de fam铆lia dels voluntaris que van participar en la 3a jornada de neteja de platges a l'Hospitalet de l'Infant. | Ajuntament de Vandell貌s i l'Hospitalet de l'Infant.

 

脡xit de participaci贸 en la 3a Jornada de neteja de platges a l'Hospitalet de l'Infant, organitzada per les regidories de Turisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vandell貌s i l'Hospitalet de l'Infant i Glups Diving Center, amb la col路laboraci贸 de diverses entitats i establiments locals. L'activitat es va dur a terme aquest diumenge, 6 d'octubre, per tercer any consecutiu i va comptar amb la participaci贸 d'un total de 106 persones que van col路laborar en la neteja de la platja al llarg de les quatre hores que va durar la recollida.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

L'objectiu de la jornada 茅s la de col路laborar en la conservaci贸 del fons mar铆 i potenciar la conscienciaci贸 mediambiental. Els participants, 35 bussejadors i 71 voluntaris per netejar en terra, van recollir un total de 75 kg de deixalles, aproximadament, entre el mar i la sorra. En acabar la feina, van ser obsequiats amb un dinar de germanor al passeig mar铆tim, davant de la Base N脿utica.