Salou reobre les 60 dutxes i rentapeus de les platges del municipi

Seran desinfectades diàriament i s'hauran de fer servir mantenint les mesures de seguretat i higiene
Les dutxes s'hauran de fer servir individualment | Ajuntament de Salou
 

Les dutxes de les platges de Salou tornaran a entrar en funcionament. L'ajuntament ha anunciat que avui, 10 de juliol, els equipaments municipals tornaran a estar disponibles per als banyistes i que es desinfectaran diàriament, tal com indica la llei.

Concretament, entre les platges de Llevant i Ponent, estaran disponibles una seixantena de dutxes i rentapeus que es troben agrupats en bateries o en grups de tres. L'Ajuntament de Salou també ha informat que les dutxes s'hauran de fer servir individualment.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que des del consistori s'ha treballat des de fa temps per poder tornar a posar en marxa aquest servei «atès que és un valor afegit a la nostra oferta turística i tant residents com visitants ens el demanaven».

En aquest sentit, el batlle també ha apel·lat a «l’ús responsable de les instal·lacions, respectant la distància de seguretat d'1,5 metres, per tal de prevenir qualsevol contagi víric».

Els lavabos de les platges però, hauran d'esperar una mica més, concretament fins al dia 15, quan és previst que es puguin tornar a obrir.

Es tracta d'un procés lent i delicat, ja que en tractar-se d'equipaments públics s'han de prendre moltes precaucions, tal com ha explicat el regidor de Platges: Manteniment i Reparacions, Pedro Madrona, que ha declarat que «l’obertura no ha estat un procés fàcil, atès que s’havien de complir, estrictament, les mesures sanitàries».

"Inauguren l'autobús urbà que unirà el poble amb la Pineda i la Plana" "Turisme contra les cordes: La «por» a rebrots fa anul·lar reserves als hotels de costa"