Detenen 'in fraganti' tres lladres mentre robaven en comerços de Vila-seca

Els fets van tenir lloc a dos establiments del barri del Colomí la matinada de diumenge, 15 de setembre, i els autors podrien estar relacionats amb altres robatoris
Els lladres van entrar a la fruiteria i carnisseria halal del carrer de Requet de Fèlix i van endur-se el canvi de la caixa. | Google

 

Robatori amb força aquest cap de setmana a Vila-seca. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge a dos comerços del barri del Colomí. La Policia Local va rebre l'avís a les 4.45 hores d'un possible robatori que s'estava produint a la ferreteria del carrer del Tenor Josep Forasté. Ràpidament, els agents es van desplaçar fins al lloc i van comprovar que la persiana estava forçada. A l'interior, intentant forçar la porta, estaven els tres lladres, que van ser detinguts 'in fraganti', segons informen fonts de la Policia Local.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El soroll que estaven fent els lladres va alertar alguns veïns, que van trucar als Mossos d'Esquadra i, juntament amb la Policia Local, van anar fins al lloc dels fets i van comprovar que els mateixos lladres, tres individus romanesos amb domicili a Tarragona, també haurien entrat a robar a la carnisseria halal que hi ha al carrer del Requet de Fèlix. En aquest cas, els lladres sí que es van endur el canvi que hi havia a la caixa registradora. La policia els va detenir i va fer la custòdia fins que, cap a les 8.45 hores, se'n van fer càrrec els Mossos.

 

Els tres individus detinguts podrien estar relacionats amb altres robatoris en establiments de la Costa Daurada. En aquest sentit, el mateix matí d'aquest diumenge, 15 de setembre, van trobar una caixa registradora tirada en un bloc de pisos del passatge del Pi. La caixa l'haurien robat d'un establiment de restauració pròxim, tot i que ni Mossos ni Policia Local confirmen la seva procedència.