Salou, Cambrils, Reus i PortAventura van a la fira de les vacances del País Basc

La fira té lloc els dies 29, 30 i 31 de març a la localitat d'Irun
Salou, Cambrils, Reus i PortAventura van a «Sevatur», la fira de vacances del País Basc | Cedida
 

Els municipis de  Reus, Salou, Cambrils i el parc d'atraccions PortAventura World estaran presents a la fira de les vacances del País Basc. Aquesta fira tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març a la localitat d'Irun sota el títol «SEVATUR». La fira se celebra just abans de les vacances de Setmana Santa i com a pas previ a les vacances d'estiu. 

 

La fira tindrà una nova ubicació

Com a novetat d'aquesta edició, destacar que la fira tindrà una nova seu i, aquest any, se celebrarà al recinte firal FICOBA, a Irun. Durant les edicions anteriors, aquest esdeveniment s'havia dut a terme a la localitat de Donosti, a Sant Sebastià. Aquest canvi d'ubicació suposa nombrosos avantatges perquè la seva situació fa que la fira estigui molt ben comunicada. Per una banda, és molt pròxima a la frontera de França i al nord de Navarra, i per l'altra, és la segona ciutat més poblada de Guipúscoa, cosa que fa que la fira pugui arribar a nous visitants i fidelitzar els actuals. 

 

Destacar també, que la fira compta amb una superfície més gran de la zona expositiva, concretament, amb 6.200 metres quadrats, disposa de pàrquing gratuït amb 940 places d'aparcament, sales de reunions i auditori i les màximes facilitats per al muntatge i distribució d'estands amb fàcil accés i sense limitacions d'alçada. 

 

«SEVATUR», la fira turística per excel·lència

«SEVATUR» és una fira adreçada als professionals però també a un públic general, d'aquesta manera s'hi poden trobar diferents ofertes d'activitats per gaudir en família i xerrades de viatges adreçades als visitants. D'altra banda, és la fira turística amb l'oferta més completa i plena d'experiències que obre nous espais a nous tipus de turisme i complementa el turisme tradicional. 

 

Com és habitual, els municipis de Cambrils, Reus, Salou i PortAventura World presenten la seva oferta turística amb una imatge conjunta i amb material promocional i de marxandatge. 

 

També et pot interessar: