Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Ciutadans de Salou proposa una campanya a les escoles contra l'addicció al joc

La moció la presentarà la formació taronja al pròxim ple de l'Ajuntament
Hi ha joves que comencen a jugar abans de tenir els 18 anys | Cedida

 

El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Salou proposa una campanya dirigida a les escoles en la qual s'intenti combatre l'addicció al joc que pateixen els joves. La formació taronja salouenca pretén presentar una moció en relació a aquesta dependència al pròxim ple, que es durà a terme el 31 d'octubre. Ciutadans es vol centrar a conscienciar a la població més jove sobre els riscos que provoca l'ús excessiu del joc.

 

Ciutadans vol combatre les addiccions dels joves al joc

El regidor taronja José Angel Susín ha volgut posar èmfasi en la problemàtica, cada cop més alta, referent al joc. Sobretot, s'ha volgut centrar en el fàcil accés que tenen els joves per accedir a diferents plataformes des de dispositius mòbils. Ha remarcat que l'accés a les cases d'apostes, cada cop és menys complicat pels joves i això provoca que aquest col·lectiu es torni addicte al joc.

 

A més, Susín afegeix que en els darrers anys, sobretot a Salou, els establiments que es dediquen a les cases d'apostes han proliferat a la ciutat i també als municipis del voltant. De fet, les cases d'apostes s'han multiplicat en totes les comunitats autònomes, segons informa l'Associació Espanyola d'Empresaris de Salons de Joc i Recreatius (ANESAR).

 

Cs presentarà la moció al ple de l'Ajuntament de Salou

Per aquest motiu, Ciutadans vol proposar al pròxim ple de l'Ajuntament de Salou aquesta campanya de conscienciació a la població juvenil dels riscos que poden provocar els jocs en excés. Demanen que davant aquest fet s'apliquin mesures, per poder així combatre l'addicció que cada cop s'està iniciant a una edat més jove. Segons un informe de la Direcció General d'Ordenació del Joc, la mitjana d'edat en què els joves s'inicien al món dels jocs és als 21 anys. 

 

José Angel Susín també ha volgut fer referència a les peticions que es duen a terme al Congrés dels Diputats, on Ciutadans insisteix que s'apliquin mesures per combatre les addiccions a les apostes i al joc. Unes mesures que també volen que les apliquin a les apostes esportives, que cada cop han augmentat més.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris