Sis mesos de presó per agredir un policia local de Vila-seca

Els fets van passar el juliol del 2017 en un carrer de la Pineda

Un home se sotmetrà a una pena de sis anys de presó, després d'haver agredit a un agent de la Policia Local de Vila-seca durant el juliol del 2017. Els fets van passar després que l'agressor, abans d'enfrontar-se als agents, s'estigués barallant amb la seva parella enmig d'un carrer del nucli urbà de la Pineda.

 

Primer agredeix la seva parella i després a un agent 

En ple juliol de l'estiu passat, un home, de 32 anys d'edat, va agredir a la seva parella enmig d'un carrer de la Pineda, concretament, de l'Amadeu Vives. Tanmateix, aquest, mentre cridava i insultava a la seva xicota, va ser vist per uns agents de la policia de Vila-seca, els quals estaven a prop d'on estava passant el succés.

 

Aquests, per evitar que els fets anessin a més, es van aproximar fins al lloc on es trobava la parella i es van posar al mig dels dos i, així, separar-los i que no passes res més. En aquest sentit, els agents de la Policia Local de Vila-seca van procedir a detenir a l'home per un possible delicte de violència de gènere, però tot seguit, l'individu es va encarar amb els agents, ferint a un d'ells.

 

Finalment, l'agent que va resultar ferit, va ser traslladat fins al CAP del municipi de la Costa Daurada per fer un diagnòstic. El resultat va ser de diversos hematomes i la fractura en dos dits.

 

Sis mesos de presó per a l'agressor

L'home, abans de ser penat amb sis mesos de presó, va passar pel jutjat per ser condemnat a una ordre d'allunyament de 200 metres durant 4 mesos, de la seva parella. L'agressió a la noia no va anar a més perquè aquesta no va voler denunciar a l'home.

 

Tanmateix, un any després el jutge l'ha condemnat a sis mesos de presó per agredir a l'agent de policia de Vila-seca. D'altra banda, també hi ha un punt en què si l'arrestat no comet cap delicte, la pena de sis mesos quedarà suspesa. Això sí, es veurà obligat a pagar una multa d'indemnització de 300 euros a l'agent que va lesionar, ja que va haver d'estar de baixa durant una mica més d'una setmana.