Sostenibilitat, reciclatge i medi ambient: el fil conductor de la Fira Marítima Costa Daurada

La 12a edició del certamen, que se celebra al Club Nàutic Cambrils, inclou tallers per a públic professional, activitats familiars i esportives
Enguany la Fira Marítima arriba a la desena edició. | Cedida
 

 

El mes de maig és sinònim de primavera i, per tant, del tret de sortida d’una nova edició de la Fira Marítima. Aquesta se celebrarà del 3 al 5 de maig al Club Nàutic Cambrils amb la voluntat de seguir creixent, ser generador de negoci i consolidant-se com un referent del sector al territori.

 

En aquesta 12a edició, la Fira Marítima de la Costa Daurada fa una aposta clara i decidida per la sostenibilitat, la cura del medi ambient i el reciclatge amb diferents xerrades i tallers de conscienciació sobre la importància de cuidar el medi ambient i el mar.

 

Durant tres dies, Cambrils es converteix en l’aparador de les empreses nàutiques i la indústria auxiliar, la qual va ser representada per més de mig centenar d'expositors en la seva última edició, i va acollir prop de 15.000 visitants. Amb un ampli ventall d’activitats nàutiques i esportives programades pel cap de setmana, els amants del mar gaudiran de les últimes novetats i productes del sector.

 

La Fira Marítima s'apropa a les escoles del municipi

Enguany la Fira es proposa seguir sent eix vertebrador de negoci, sense deixar de ser un motor transversal i d’unió amb totes les àrees del municipi. Així, la Fira Marítima manté una sensibilitat especial amb les escoles de Cambrils i amb la finalitat d'apropar el món de les activitats nàutiques i esportives als més petits de la casa i al públic general, tant de la demarcació de Tarragona com de la resta del país.

 

Arriba la 12a edició de la Fira Marítima Costa Daurada a Cambrils | Josep Martí

 

Durant les jornades tindran lloc diverses activitats marítimes

Entre el ventall d’activitats hi haurà un acte solidari amb la Fundació Johan Cruyff; una cursa de motos d’aigua puntuable pel Campionat de Catalunya de Motos d’Aigua; la Travessa del Port de natació i la presentació de la nova edició de la regata Carla —curem el Síndrome de RETT—, que serà acollida per Cambrils al mes de setembre per primera vegada.

El port de Cambrils acollirà diverses activitats durant la Fira Marítima  | CN Cambrils

 

La inauguració d’aquesta 12a edició anirà a càrrec del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, que acompanyat del president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, l’equip de govern municipal i regidors del consistori, donarà el tret de sortida oficial. Vallverdú assegura que la nova edició de la Fira Marítima és sinònim de punt de trobada entre professionals del sector, generador de negoci i al mateix temps, serveix perquè veïns de les localitats del Camp de Tarragona coneguin Cambrils i el canvi que està experiment el seu port nàutic.

 

Les jornades se celebraran del 3 al 5 de maig | Cedida

 

El pròxim dilluns 1 d'abril es formalitzarà la signatura del conveni entre el Club Nàutic Cambrils i la Fira Marítima, per tal que, un any més, ambdues entitats col·laborin per aconseguir que la jornada esdevingui tot un èxit. Els detalls de la signatura es donaran a conèixer en una roda de premsa que se celebrarà el dia 29 del mateix mes.

 

"L'Ajuntament de Cambrils posa en marxa l'Escola de Famílies" "AGENDA: Salou acull aquest cap de setmana la Mitja Marató"