Troben un gos després de desaparèixer fa deu mesos a Miami Platja

L'animal es va escapar del seu domicili de Miami Platja el novembre passat
L'animal es va escapar el 28 de novembre del 2017 | CEDIDA

 

Fa deu mesos es va perdre un pitbull 'red nose' de color negre anomenat Cocó. L'animal va desaparèixer el passat mes de novembre del 2017, cap a dos quarts de dotze del migdia, als Masos d'en Blader, prop de Miami Platja. Finalment, la gossa va ser trobada a la protectora d'animals de Móra la Nova A.M.P.A.R.E i retornada a la seva família.

 

La història de Cocó, el gos perdut

Els fets van tenir lloc el 28 de novembre del 2017, quan els propietaris de l'animal van deixar Cocó i dos gossos més sense lligar al pati del seu domicili, situat a Miami Platja. Natàlia Fernández, una de les propietàries, ha explicat a TarragonaDigital que normalment els lligaven, però que justament aquell dia no ho van fer. La família dels gossos va marxar una estona de casa, però quan van tornar van veure que hi havia un forat a una de les reixes del pati. 

 

El seu veí els va explicar que dos dels gossos van saltar al seu pati i ell, en veure que es tractava de dos pitbulls, es va espantar i va obrir la porta. A continuació, els gossos van marxar corrents i es van escapar. Quan els propietaris van arribar al seu domicili els animals ja no hi eren. No obstant això, un dels gossos va tornar al cap de 3 dies, en canvi, Cocó no va aparèixer.

 

Han trobat la Cocó després de deu mesos desapareguda. | CEDIDA

 

Després de veure que l'animal no tornava a casa, la família es va posar en contacte amb una noia que es dedica a ajudar les persones que perden els seus gossos i gats per Miami Platja. Finalment, després de deu llargs mesos, la protectora d'animals A.M.P.A.R.E els va trucar amb una bona notícia: havien trobat la Cocó. En un primer moment, l'animal no va reconèixer els seus propietaris, ja que el gos n'havia tingut d'altres durant aquests mesos, els quals l'havien maltractat. Finalment, des del passat dimarts, 21 d'agost, la Cocó torna a viure amb la seva família.