Un veí de Vila-seca guanya 120.000 euros a La Primitiva

Ha sigut encertant de la segona categoria
Imatge d'arxiu d'una administració de Loteria. | Cedida

 

La sort va somriure a un veí de Vila-seca aquest dijous, 7 de febrer. El sorteig de La Primitiva va deixar un premi de més de 120.000 euros al municipi tarragoní. El sorteig d’aquest dijous va tenir dos encertants de la segona categoria (5 encerts i el número complementari), que van ser validats a les poblacions de Vila-seca i Logronyo. Els dos guanyadors s’han endut un premi d’un total de 212.794,74 euros. L’aposta guanyadora era la que contenia els números 7, 8, 27, 37, 41 i 45, amb el número 14 com a complementari i amb l’1 com a reintegrament.

En el sorteig d’aquest dijous no hi ha hagut cap encertant de la primera categoria, que hauria d’haver encertat sis números. Tampoc hi ha hagut cap guanyador de la categoria Especial, amb sis números encertats més el reintegrament.

Fa una setmana un altre premi de loteria va caure en una altra ciutat del Camp de Tarragona. El sorteig del 'Sueldazo' de Cap de Setmana de l'ONCE va deixar 20.000 euros a un veí de Reus que va comprar una butlleta a través d'Internet, i que va vendre el punt de venda de l'avinguda de la Salle número 45.

La Primitiva, dels sortejos més populars

La Primitiva és un dels sortejos de loteria més populars a l'Estat espanyol. Per jugar a La Primitiva, s’han de seleccionar 6 números d’una taula d’un total de 49. Els sortejos de La Primitiva se celebren cada dijous i dissabte a les 21.40 hores. Si es vol participar en el sorteig de dijous, s’ha de validar la butlleta entre diumenge i dijous, mentre que si es valida entre divendres i dissabte, s’entra al sorteig del dissabte.

La Primitiva destina el 55% de la seva recaptació en premis, distribuïts en set categories diferents: categoria Especial (6 números i reintegrament encertats), categoria 1a (6 números), categoria 2a (5 números i el número complementari encertats), categoria 3a (5 números encertats), categoria 4a (4 números), categoria 5a (3 números) i el reintegrament (quan coincideix amb el de la teva butlleta).

"ATENCIÓ: Tanquen provisionalment l'edifici de l'estació de tren de Salou" "NOVETATS: L'origen de les boles de plàstic a la platja de la Pineda"