Un viatger fereix el revisor d'un tren a Cambrils

El SEM va traslladar l'interventor a l'Hospital Lleuger de Cambrils amb pronòstic lleu
Imatge d'arxiu d'un tren de l'R2 de Rodalies. | Cedida

 

Un passatger d'un tren que viatjava de Barcelona a Tortosa va ferir el revisor a l'estació de Cambrils. Els fets van passar al vespre d'ahir dimarts, 10 de juliol, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el treballador a l'Hospital Lleuger de Cambrils, amb pronòstic lleu. 

Demanar el bitllet, motiu de l'agressió a un revisor de tren a Cambrils

El motiu de l'agressió va ser que l'interventor va demanar els bitllets com fa normalment al noi i a dues persones més, que es van negar a donar-li i li van propinar un cop al nas. 
 
De manera immediata, el comboi ha quedat aturat a l'estació de Cambrils per tal que els Mossos d'Esquadra arribessin al lloc dels fets, però quan els policies han arribat, l'agressor i els acompanyants ja no hi eren. Aleshores, el cos policial va tractar de buscar-los al voltant de la zona, però no els van trobar.
 
Algunes unitats del SEM s'han desplaçat fins a la zona per tal de vetllar per la salut de l'interventor, que ha estat traslladat a l'hospital.
El tren en el qual van passar els fets va sortir a les 19.13 hores de l'estació de França de Barcelona i tenia previst arribar a les 22:09 a Tortosa, però com a conseqüència d'aquest acte vandàlic es va demorar més de mitja hora en arribar al seu destí. 
 

Un cadàver trobat a l'estació de Cambrils la setmana passada

L'estació de Cambrils també va ser protagonista el passat dimecres 4 de juliol, quan va aparèixer un cadàver entre les vies del tren d'aquesta estació i la de Mont-roig del Camp. 
 
La hipòtesi principal d'aquesta mort és un atropellament i tot apuntava que es podria tractar d'una dona que va desaparèixer el dia anterior i que podia tenir principis d'Alzheimer.
 
La dona vivia a la zona de la Llosa de Cambrils i era habitual que sortís de casa als matins per a fer encàrrecs o passejar, però aquell dia va tornar en arribar, no era normal en ella i la família es va preocupar.