Revetlla itinerant amb l’Orquestra Pensylvania al passeig Miramar de Cambrils

Cambrils adapta la Festa Major amb una revetlla mòbil pel passeig

D'aquesta manera no s'han format grans aglomeracions en un únic espai

Cambrils  ha demostrat que es pot realitzar una bona revetlla de Festa Major amb música, gresca i gran ambient festiu respectant les distàncies de seguretat i les mesures per prevenir la Covid-19. Molts han estat els municipis que han optat per suspendre la Festa Major o adaptar-la de forma virtual, donada la situació.

Aquest diumenge, 28 de juny, el passeig del municipi de la Costa Daurada ha estat l'escenari d'un concert itinerant. A sobre d'un camió amb remolc, imitant el muntatge de qualsevol carrossa de carnaval, l'Orquestra Pensylvania s'ha passejat amunt i avall pel passeig cambrilenc animant els presents. Bona música i bon ambient per celebrar la revetlla del dia de Sant Pere

Aquesta ha estat una de les solucions que ha aportat l'Ajuntament de Cambrils per fer una revetlla diferent i poder evitar aglomeracions en un únic lloc del municipi. D'aquesta forma, al llarg del passeig s'han pogut esperar a veure la música que oferia l'orquestra i com animava als presents amb la seva actuació. Tot i això, també hi ha hagut que seguien la música  amunt i avall del passeig.