Trenquen vidres i intenten robar de nit en diversos cotxes al centre de Vila-seca

Un dels vehicles afectats per la bretolada és el del regidor i portaveu de Vila-seca En Comú, Mario Téllez
El regidor de Vila-seca En Comú ha publicat la imatge del seu cotxe malmès | Mario Téllez

«Avui ens ha tocat a nosaltres, cada cop és més freqüent...», ha publicat aquest dissabte a les xarxes socials el regidor i portaveu de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, poc després de descobrir que un grup de vàndals ha trencat alguns vidres i un dels retrovisors del seu vehicle, correctament aparcat al carrer d'Era del Delme al centre de la ciutat. I no ha estat l'únic cotxe que ha despertat amb el mateix aspecte.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els episodis d'intent de robatori en cotxes estacionats i de vidres trencats no són una novetat al muncipi de la Costa Daurada, on imatges com la d'aquest dissabte ja s'han vist també en altres punts del poble. Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, la Policia Local va al darrere dels autors de la bretolada i treballa per esbrinar si el motiu real dels atacs és robar o són simples actes vandàlics que es van repetint. En aquesta ocasió, ha afectat diversos vehicles al carrer d'Era del Delme més enllà del de Mario Téllez, tal com ha confirmat el mateix edil local.

També et pot interessar

"❗ URGENT CAMBRILS: Ferida una dona en caure-li al cap un tros de façana" "⚠ ARA MATEIX: Col·lapse a les carreteres d'accés a PortAventura per Tots Sants"