Els agents van trobar l'home a la cantonada entre els carrers Isaac Albéniz i Montserrat Caballé de la Pineda.

Vila-seca estudia la possibilitat de fer per vianants diferents carrers de la Pineda

La proposta comptaria amb el suport de la Nova Unió de Comerciants de la Pineda

L'Ajuntament de Vila-seca té sobre la taula la possibilitat de guanyar espai per als vianants en diversos carrers de la Pineda, com ara el passeig Pau Casals, o els carrers d’ Enric Caruso, Marcos Redondo i Montserrat Caballé. Fonts del consistori han apuntat a TarragonaDigital que «s'està estudiant aquesta possibilitat d'actuar en aquests carrers, però caldrà tenir en compte la seva viabilitat». Es tracta d'una petició de la Nova Unió de Comerciants de la Pineda. 

Aquesta associació està impulsant aquesta mesura, entre altres, per fer front als efectes econòmics causats per la crisi del coronavirus. També demanen, com s'està fent en diferents municipis del territori, poder posar taules i cadires a l’espai del vial davant dels establiments, en els casos que sigui necessari per manca d’espai, així com ampliar els horaris de tancament de les terrasses. Aquestes peticions compten amb el suport del grup municipal de Vila-seca en Comú. 

De fet, aquest mateix dijous, 21 de maig, l'Ajuntament de Vila-seca ha fet públic que els locals de restauració del municipi podran ampliar les seves terrasses o ocupar la via pública. Per a poder fer-ho caldrà que els interessats enviïn una instància genèrica a l'Ajuntament de Vila-seca perquè, com més aviat millor, obtinguin una resposta i se'ls permeti fer-ho de forma legal.

Política fiscal 

La Nova Unió de Comerciants de la Pineda vol que només es liquidin les taxes referents a la utilització amb caràcter privatiu de l’espai de domini públic i per la prestació de serveis públics diversos com ara les escombraries des del període comprès entre l’1 de gener i el 13 de març de 2020. Mario Téllez, portaveu de Vila-seca en Comú, ha fet públic que portarà aquestes propostes a la taula de negociació que es produirà per modificar les ordenances fiscals del municipi. Els comerciants reclamen, també, impulsar campanyes que fomentin el turisme de proximitat


Comentaris