Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 31 de juliol al 2 d'agost

Una setmana més Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que es presenta calorós.

Apropa’t a Reus o a Castellvell si vols escoltar una mica de música en directe. I si prefereixes allunyar-te de la ciutat, dona una ullada als racons més bonics de la costa de Tarragona. Si encara no sabeu què fer aquest cap de setmana, escolliu entre els millors plans que us proposa TarragonaDigital.com, feu clic a cadascun d’ells i consulteu tota la informació!

Hyundai Augusta Car | Hyundai Augusta Car
 

Tot el cap de setmana

Fes un tomb pels racons més bonics de la costa de Tarragona, 5 espais per allunyar-te de la rutina i absorbir bones energies.

Ascó proposa sortides i activitats familiars per gaudir de l’entorn natural de la Llacuna, els dissabtes i els diumenges fins a l'octubre i es poden reservar en línia.

La Fira Centre Comercial posa la nota musical a cada cap de setmana de juliol i agost amb la seva Terrassa d'Estiu.

Viu l’essència de l’Ebre navegant amb el llagut Lo Roget d'Ascó. Els viatges tindran lloc els dissabtes i diumenges fins a l’octubre.

El Port de Tarragona obre les portes del Moll de Costa seves exposicions gratuïtes. L'Arxiu del Port celebra el seu trentè aniversari i ofereix visites virtuals al far de Buda i el del Moll d'Aragó.

El Castell de Vila-seca ofereix visites guiades gratuïtes per l'entorn històric i l'exposició d'Antoni Tàpies, fins al 30 de desembre. Es pot visitar amb reserva prèvia i amb totes les mesures de seguretat.

'Descobreix el port!' Fins al 24 de setembre el Port de Tarragona ofereix, de forma gratuïta, un viatge amb la coneguda embarcació ‘Golondrina’.

Divendres 31 de juliol

La Festa Major de Castellvell en honor a Santa Anna acollirà l’espectacle de teatre “Ai Cony” de la mà de Teatre de Maleta.

Castellvell encara els últims actes de la Festa Major. | Cedida

Dissabte 1 d’agost

Arrenca la primera edició del Castellvell MusicFest. El concert de presentació de la mà de Sara Hill, al violí i la viola, Daniel Sanxís, a la viola, i Júlia Fortuny

La 12a edició del Festival Roca Foradada torna a apostar per la cançó d’autor, l’escenari de Torredembarra acollirà a Maika Makovski
 

Diumenge 2 d'agost

— La millor solució per combatre l'onada de calor és una visita al cinema. Aquesta setmana arriben quatre estrenes a Ocine Les Gavarres: 'Padre no hay más que uno 2. La llegada de la suegra', 'Mi hermano persigue dinosaurios', 'Mina i el món dels somnis' i 'La caza'.

El Circ Raluy Legacy torna a Cunit amb el 'Todo (Lo)cura', un espectacle dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària.

El Circ Raluy torna tres mesos després als escenaris i ho farà a Cunit. | Circ RaLUY

"Agenda: Els plans i activitats per aquest cap de setmana al Camp de TGN!" "Les novetats editorials de Sant Jordi 2020 a Tarragona"