El Circ Raluy Legacy porta la màgia a les cases amb el seu espectacle online

El show tindrà lloc aquest dissabte 21 a les sis de la tarda a través del seu Facebook
L'espectacular Circ Raluy Legacy arriba a les cases a través de Facebook | Cedida

 

Com molts dels espectacles d'entitats culturals, el Circ Raluy Legacy també ha vist afectada la seva gira, a causa del coronavirus. Per aquest motiu s'afegeix a les iniciatives que han sorgit aquests dies a les xarxes i ha posat en marxa #RaluyLegacyEnCasa. Una proposta on es podrà reviure, des de casa, l'espectacle de la temporada passada que van viure en directe més de 500.000 persones. Amb l'objectiu de 'fer més suportable la situació de confinament i mantenir l'esperit i il·lusió del circ'.

 

Així doncs, demà 21 de març a les 18.00 hores, per primer cop es podrà gaudir de la màgia del Circ Raluy Legacy online. Per veure-ho només caldrà connectar-se a la seva pàgina de Facebook.com/circoraluy. 'Un espectacle per adults que cap criatura s'hauria de perdre' assegura la companyia que anima a tots els espectadors a sumar-se a aquesta iniciativa familiar, juntament amb crispetes.

 

'Ens hauria agradat fer un directe amb part de l'espectacle actual, però la mesures de seguretat sanitària i el respecte i compromís amb els professionals de sanitat ens impedeixen córrer cap mena de risc addicional' han explicat en un comunicat les germanes Louisa i Kerry Raluy, directores del circ. La companyia no descarta experiències similars en els pròxims dies 'amb la intenció d'estar al costat de les famílies i també dels afectats'.