EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

Renaixement de quilòmetre zero: una conferència analitza l'església de Riudoms el pròxim 6 de setembre

Tindrà lloc el 6 de setembre, a les 19.00 hores, a l'edifici de les escoles velles del municipi
L'església de Sant Jaume de Riudoms és una de les mostres renaixentistes més clares del Camp de Tarragona | Cedida

 

Una conferència sobre el valor històric i artístic de l'església de Sant Jaume de Riudoms serà el gran punt d'atenció de l'exposició 'El temps retorna: 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova' que es podrà visitar des d'aquest dimecres. La mostra recull l'arquitectura renaixentista més important del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'exposició es pot veure a la seu del Col·legi d'Arquitectes a Tarragona, al carrer de Sant Llorenç, i serà una mostra itinerant arreu del territori que també farà aturada a La Selva del Camp, Alcover, Ulldecona, Horta de Sant Joan, Tortosa o Torredembarra. Es tracta d'una iniciativa del col·legi compartida amb la URV i l'Arquebisbat, amb la finalitat de divulgar l'arquitectura renaixentista del territori, que ja bufa les espelmes del mig segle.

 

La conferència tindrà lloc el pròxim divendres 6 de setembre, a les 19.00 hores, a l'edifici de les escoles velles de Riudoms.