La llibreria Galatea acull la presentació d'un conte infantil sobre la ciutat de Reus

Roger Roig i Hugo Prades, els autors de llibre ‘Jo visc a...Reus’, van protagonitzar les signatures d’aquest dissabte a la llibreria Reusenca
Roger Roig i Hugo Prades signant exemplars del nou conte | Àngel Ullate
 

El passat dissabte 19 d'octubre es va presentar el nou conte de la col·lecció «Jo visc a... Reus» (Cossetània Edicions) de Roger Roig (Valls, 1971) i Hugo Prades (Tarragona, 1968) a la llibreria la Galatea de Reus. Els autors del llibre van signar exemplars als assistents, mentre van explicar la trajectòria dels seus contes.

'Jo visc a... Reus' forma part d'una col·lecció de contes infantils sobre diferents ciutats de Catalunya, juntament amb Tarragona, Barcelona, Girona o Lleida.

«Jo visc a... Reus» és el nou conte, on el protagonista n'és el Patufet | Àngel Ullate
 

Descobrir la història de les ciutats del nostre territori no pot ser més divertit de la mà d'un personatge tan reconegut com és el Patufet. Qui no coneix aquest entranyable personatge popular català, representat per un nen molt menut que porta una gran barretina.

Així doncs, els protagonistes han creat un conte on en el Patufet fa de guia i t'explica la història, la vida i l'actualitat de cada ciutat, així com de Catalunya. Amb unes il·lustracions d'allò més significatives i divertides, que capten l'essència de cada ciutat.

Roger Roig, filòleg, i Hugo Prades, il·lustrador, són els autors d'aquest conte, entre d'altres que també han publicat, conjuntament, dedicats als infants, on el patufet sempre és el guia per excel·lència de les tradicions catalanes.

Roger Roig, filòleg, i Hugo Prades, il·lustrador, són els autors d'aquest conte infantil | Àngel Ullate

Aquest divendres serà el torn per «Els impostors» una novel·la dedicada a la Barcelona de la postguerra

El divendres 25 d'octubre a les 19,00 hores, Pilar Romera presentarà «Els impostors» a la Galatea de Reus. La novel·la narra la història de tres perdedors de la Guerra Civil espanyola, des d'abans de la guerra fins a la dura postguerra, passant pel terrible camp de concentració d'Argelers, i aconsegueix fer-nos sentir que, en casos extrems, tots podem ser uns impostors.

"🎉AGENDA: No et perdis els millors plans per gaudir aquest cap de setmana a TGN!" "❗El premi Planeta d'enguany, ambientat a la Terra Alta"