entrada del cinema Ocine de Les Gavarres, Tarragona

Gaudeix d’una bona estona de cinema i crispetes a Ocine Les Gavarres de Tarragona

El cinema tarragoní ens porta interessants novetats a la cartellera d'aquest cap de setmana

Les sales d'Ocine Tarragona segueixen obertes. De fet, exceptuant els mesos de confinament total, el cinema tarragoní no han tancat mai.

Tot i les circumstàncies actuals, anar al cinema  és una de les opcions d'oci més  segures i controlades de les que podeu gaudir durant aquest context de màxima precaució  cada dia de la setmana.

De fet, amb la pròrroga de les mesures vigents que estableixen confinament municipal, també es manté el topall del 50% de l'aforament dels cinemes tant en espais oberts com tancats, amb un màxim de 500 persones per sala.

El president del Gremi de Cinemes de Catalunya, Camilo Tarrazón, el passat dimecres 20 de gener va assegurar que és «positiu» que les sales segueixin obertes  dues setmanes més sobretot «veient el panorama en el conjunt de l'Estat».

Públic a sala de cinema
L'espai de Les Gavarres forma part del terme municipal de Tarragona | TarragonaDigital

«Moltes comunitats han revisat els seus plans que han comportat tancaments i noves restriccions i el fet de mantenir les  activitats culturals que estan obertes demostra el compromís per part del Departament de Cultura amb el sector», ha assegurat.

Per tots aquells i aquelles que sigueu de Tarragona ciutat, el confinament municipal actual us permet arribar sense cap problema fins a Les Gavarres, que és terme municipal de Tarragona.

Avui mateix, divendres 22 de gener, el cinema tarragoní ens porta interessants novetats. Consulta la cartellera i descobreix el trio d'estrenes destacades per aquest cap de setmana a Ocine.

Així ja ho sabeu: Ocine Les Gavarres us espera amb les portes obertes per fer-vos passar una bona estona de cinema  i  crispetes!