Els plans de TarragonaDigital per fer a casa durant el cap de setmana de confinament

Les activitats i coses que podeu fer sols o en família a casa durant el confinament per la COVID-19
Internet s'ha omplert d'iniciatives per viure un Sant Jordi diferent des de casa | Cedida

Arriba el setè cap de setmana de confinament i com ja és habitual us proposem una llista de coses a fer per no caure en l'avorriment i estar ben entretinguts; sigui sols o en família. Una setmana més Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com canvien la seva agenda d'actes, per portar-te els plans per fer a casa durant aquest cap de setmana. Amb la ressaca d'un Sant Jordi diferent, trobem moltes activitats i iniciatives que s'han creat per viure la diada a través de les xarxes o Internet, i s'allargaran uns dies. Així que, no hi ha excusa per estar tot el cap de setmana al sofà sense fer res!

Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Augusta Car Hyundai

6 plans i coses per fer a casa durant el confinament

— L'Ajuntament de Reus i Codelearn proposen una activitat per aprendre a programar informàticament des de zero. Gratuïta i dedicada a la diada de Sant Jordi.

Si encara no has decidit quina serà la teva pròxima lectura, descobreix els títols més destacats de literatura, que la llibreria Galatea Reus ha proposat per aquest Sant Jordi 2020.

— Podeu participar en el joc confinat dels museus catalans 'Museum Quiz a Casa', amb preguntes i curiositats sobre el patrimoni cultural dels centres d'art catalans. A través del Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT) o del Museu de Valls que s'hi han adherit.

Una de les activitats més proposades per aquest Sant Jordi és la de guarnir els balcons | Cedida

Us deixem una llista de les millors receptes de Sant Jordi, per allargar la diada i que podreu fer durant el cap de setmana en família. Per llepar-se els dits!

— El Morell ha organitzat tres concursos: un de dibuix, un de relats i un per guarnir els balcons, que s'allargaran fins al diumenge 26 d'abril.

— Lectura de contes a càrrec de la Biblioteca Municipal de l’Espluga de Francolí, es podran escoltar a l’Espluga FM Ràdio el divendres 24 d'abril a les 11.00 h, 13.00 h i 18.000 h.

Si amb aquests plans no en teniu prou, sempre podeu endinsar-vos a la pintura, acolorir mandales, restaurar algun moble vell, jugar a jocs de taula o per internet, aprendre idiomes, tocar algun instrument o escriure contes o les memòries d'aquests dies històrics.

"VÍDEO: Búhos estrena i presenta nova cançó!" "🏠PLANS A CASA: Coses a fer perquè no decaiguin els ànims durant el cap de setmana"